Milyonların Önünde Aldatılsanız Tepkiniz Nasıl Olurdu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tepkiniz Nasıl Olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    9

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,458
Puanı
1,061
Sosyal medyada günlerdir Dominik'te yayınlanan La Isla de las Tentaciones (Temptation Island) isimli reality şovda yaşananları konuşuyor.

Program sevgili olan çiftlerin ayrı villalara yerleşerek farklı kişiler tarafından baştan çıkarılma durumlarını nasıl karşıladığını anlatıyor.
Montoya isimli yarışmacıya sevgilisi Anita'nın Villa isimli bir erkekle yaşadığı insel ilişki videosu izlettirildikten sonraki tepkileri viral olmuş durumda.
(görüntülerin tamamını yayınlayamıyoruz rtük aman @Dosi cezalık olabilir dedi:F)

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

------

@serhatt @Emre Ozansoy @Royal_Highness @The_Erinch @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @TenTen @RüzgarGülü @S.G.A.T. @Mr.At @xdragxx @mrt-06 @Angelica @Zeyno @ozmoturk @offensive @Aserat @Gerekli24

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Bully
Benim gibi birisini kaybettiği için kendi kaybeder. 😄

Kan çıkar da bu programda bunların olması normal bu kardeş neden bu kadar delirmiş orasını anlamadım :A

Kan çıkar da bu programda bunların olması normal bu kardeş neden bu kadar delirmiş orasını anlamadım :A
işte sevgilisinin aldatma görüntülerini izletiyorlar ; başka bir herifle çarpışırken kadın mutluluktan değişik sesler falan çıkarıyor :X kafanda hayal edersin gerisini @Dosi paylaşamayız aile forumuyuz biz dedi :F:F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
işte sevgilisinin aldatma görüntülerini izletiyorlar ; başka bir herifle çarpışırken kadın mutluluktan değişik sesler falan çıkarıyor :X kafanda hayal edersin gerisini @Dosi paylaşamayız aile forumuyuz biz dedi :F:F
Yok biliyorum izledim zaten.
Ama programın formatı bu değil mi zaten :A Baştan sona aynı kişiyle sevgili kalıp ihanet etmeyen yok denecek kadar azdır zaten bu formatta :A

• Aynen
Reactions: xemrexxx
Onun değeri düşer, benim değil. Bunu daha kırıcı şekilde söylerdim ama @Dosi var.
İki gündür çok uçlarda konular açıyorsun. Fark etmedik değil. Forumdan birilerini mi uzaklaştırmaya çalışıyorsun anlamadım ki. 😄
uzaklaştırmak istesem @serhatt la @Angelica yı uzaklaştırırdım :X yıllardır dibimdeler :F

• Güldürdün
Reactions: serhatt and TenTen
Yok be bunun türevleri de var çok daha beterleri oluyor :A Çocuğun tepki komik diye viral oldu bir de başta darbuka gibi çalması çok iyiydi fdjd
darbuka kısmı da rtük e takıldı :X yani ne var adam kadının totoyu darbuka niyetine kkulandıysa :F zaten on milyonlarca insan izledi :A:A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Onun değeri düşer, benim değil. Bunu daha kırıcı şekilde söylerdim ama @Dosi var.
İki gündür çok uçlarda konular açıyorsun. Fark etmedik değil. Forumdan birilerini mi uzaklaştırmaya çalışıyorsun anlamadım ki. 😄
Kendisini uzaklaştırma derdinde olabilir :A
O değilde kimsede ben ve sevdiğim kadının böyle bir programa işi ne, katılmam demiyor :A
Benim gibi birisini kaybettiği için kendi kaybeder. 😄
misal sen :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: TenTen and xemrexxx