Milyonların Önünde Aldatılsanız Tepkiniz Nasıl Olurdu?

Tepkiniz Nasıl Olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    9

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,506
Puanı
1,061
Sosyal medyada günlerdir Dominik'te yayınlanan La Isla de las Tentaciones (Temptation Island) isimli reality şovda yaşananları konuşuyor.

Program sevgili olan çiftlerin ayrı villalara yerleşerek farklı kişiler tarafından baştan çıkarılma durumlarını nasıl karşıladığını anlatıyor.
Montoya isimli yarışmacıya sevgilisi Anita'nın Villa isimli bir erkekle yaşadığı insel ilişki videosu izlettirildikten sonraki tepkileri viral olmuş durumda.
(görüntülerin tamamını yayınlayamıyoruz rtük aman @Dosi cezalık olabilir dedi
)

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://twitter.com/x/status/1887891016595784071 https://twitter.com/x/status/1887249536562626828
------

@serhatt @Emre Ozansoy @Royal_Highness @The_Erinch @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @TenTen @RüzgarGülü @S.G.A.T. @Mr.At @xdragxx @mrt-06 @Angelica @Zeyno @ozmoturk @offensive @Aserat @Gerekli24

Reactions: Angelica and Bully
Benim gibi birisini kaybettiği için kendi kaybeder. 😄

Kan çıkar da bu programda bunların olması normal bu kardeş neden bu kadar delirmiş orasını anlamadım

Kan çıkar da bu programda bunların olması normal bu kardeş neden bu kadar delirmiş orasını anlamadım
işte sevgilisinin aldatma görüntülerini izletiyorlar ; başka bir herifle çarpışırken kadın mutluluktan değişik sesler falan çıkarıyor
kafanda hayal edersin gerisini @Dosi paylaşamayız aile forumuyuz biz dedi

Reactions: Dosi and xdragxx
Yok biliyorum izledim zaten.
Ama programın formatı bu değil mi zaten
Baştan sona aynı kişiyle sevgili kalıp ihanet etmeyen yok denecek kadar azdır zaten bu formatta

Reactions: xemrexxx
uzaklaştırmak istesem @serhatt la @Angelica yı uzaklaştırırdım
yıllardır dibimdeler

Reactions: serhatt and TenTen
Yok be bunun türevleri de var çok daha beterleri oluyor
Çocuğun tepki komik diye viral oldu bir de başta darbuka gibi çalması çok iyiydi fdjd
darbuka kısmı da rtük e takıldı
yani ne var adam kadının totoyu darbuka niyetine kkulandıysa
zaten on milyonlarca insan izledi

Reactions: xdragxx
Kendisini uzaklaştırma derdinde olabilir

O değilde kimsede ben ve sevdiğim kadının böyle bir programa işi ne, katılmam demiyor

Benim gibi birisini kaybettiği için kendi kaybeder. 😄
misal sen

Reactions: TenTen and xemrexxx