@Tolstoyevski başlık böyle çok daha güzel olmuş. Teşekkürler![8520 :bhr: :bhr:](data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7)
Daha şimdiden güzel bir siftah oldu senin adına modun şöyledir@Tolstoyevski başlık böyle çok daha güzel olmuş. Teşekkürler![]()
Modum herzaman öyle sayılırDaha şimdiden güzel bir siftah oldu senin adına modun şöyledir
![]()
15 top kaybı var dün. Faydasından çok zararı var bence.Neyini tutmuyorsun?
Dün Caner olmasa maça ortak olabilir miydin?![]()
Bizim kedi oldu kumarbaz kedi demek ki.Modum herzaman öyle sayılır![]()
![]()
Sen adama maç başı 100 top verirsen top kaybı yapması da doğal.15 top kaybı var dün. Faydasından çok zararı var bence.Dün o olmasa yenilirdik kabul ama ideal birisi değil asla Caner.
![]()
Milli Takımı izlemeyi özlemişim. Yazın diğer ülkelerinde takip ederim. En son 2 sene önce baya sıkı takip etmiştim babam garipsemiştiBizim kedi oldu kumarbaz kedi demek ki.
Çarşamba günü maçlar başlıyor milli takımların, umarım dünya kupasını görürüz seneye bu arada.![]()
Caner kendini bilse faydalı oynar. Dün Ozan'a attığı pas cidden iyi bir pas golde ama o çoğu zaman bu tarz pasları tercih etmeyip ceza sahasına orta kestikçe kesiyor. Biraz daha Ozan'a attığı pas gibi opsiyonlara yönelse faydalı olacak da işte.Sen adama maç başı 100 top verirsen top kaybı yapması da doğal.
Top kayıpları da absürt kayıplar değil bu arada. Adama topu verip düzgün bir şekilde pozisyon almazsan uzun oynayıp riske girmek zorunda kalır. Boşuna ellerini açıp nerdesiniz demiyor.
Kaçan olsa verirCaner kendini bilse faydalı oynar. Dün Ozan'a attığı pas cidden iyi bir pas golde ama o çoğu zaman bu tarz pasları tercih etmeyip ceza sahasına orta kestikçe kesiyor. Biraz daha Ozan'a attığı pas gibi opsiyonlara yönelse faydalı olacak da işte.
İrlandalılar hala Henry'e kızgın mı reis?
Me?
Türkiye?İrlandalılar hala Henry'e kızgın mı reis?
------
Me?
Avrupa'da yokTürkiye?
Avrupa'da hangi lig ile ilgilisin bilmiyorumİspanya?
@DarkLegenD kendini İngiliz sanıyor, @Tolstoyevski ise hep Alman disiplini deyip duruyor![]()
O zaman şimdiden önemli haberi vereyim... Avrupa Şampiyonası'nı İngiltere kazanacak. 🤭
"İngiliz sanıyor"??? 🤬🤬🤬Türkiye?
Avrupa'da hangi lig ile ilgilisin bilmiyorumİspanya?
@DarkLegenD kendini İngiliz sanıyor, @Tolstoyevski ise hep Alman disiplini deyip duruyorondan dolayı hemen bağdaştırdım
Benim kafa nedense sadece Avrupa'ya gitti pardonAvrupa'da yokDünya'da Messi sayesinde Arjantin
![]()
Bahise yüklen ozamanO zaman şimdiden önemli haberi vereyim... Avrupa Şampiyonası'nı İngiltere kazanacak. 🤭
Milli Takımı izlemeyi özlemişim. Yazın diğer ülkelerinde takip ederim. En son 2 sene önce baya sıkı takip etmiştim babam garipsemişti![]()
Pardon. O İngiliz diyecektim"İngiliz sanıyor"??? 🤬🤬🤬
Yanlış anlaşılmayı düzelttiğin için teşekkürler. 🥰Pardon. O İngiliz diyecektimklavye fazladan yazmış
![]()
İrlandalılar hala Henry'e kızgın mı reis?
------
Me?
İrlanda UEFA uluslar liginde küme düşmediPardon. O İngiliz diyecektimklavye fazladan yazmış
![]()