Bu konu altından başta Türkiye olmak üzere bütün milli takımlara dair genel bilgiler, yorumlar, Dünya Kupası ve Avrupa Kupası elemeleri ve turnuvalarına dair bilgiler, puan durumlarına dair paylaşımlar yapabilirsiniz.
konu benden paylasim yapmak sizdenBöyle bir konuya ihtiyaç vardı gerçekten sonuçta Türkiye maçları hariç diğer ülkelerin maçlarının yorum konuları açılmıyordu, hayırlı uğurlu olsun umarım bizlere uğurlu gelir bu turnuvalarda.@Dosi
Harita da mis gibi, üç kuzey ülkesi üstten bize bakıyorkonu benden paylasim yapmak sizdenBen de Isvec ile alakali yaparim elbet
bana taktığın lakabı layığı ile taşımaya çalışıyorum. Şükür seni memnun edebildim en sonundaYemin ederim şu konuyu düşüneli 10 dakika olmamıştır. "Biri açsa da tartışsak." diyordum. @Dosi gerçek bir ajansın...
ya bende o detayi yazmayi düşünmüstüm. Suomi, Finlandya'nın diğer ismi oluyorHarita da mis gibi, üç kuzey ülkesi üstten bize bakıyorSuomi?
Suomi 'yi Uzakdoğu 'da selamlaşma terimi desen inanacaktım.bana taktığın lakabı layığı ile taşımaya çalışıyorum. Şükür seni memnun edebildim en sonunda
------
ya bende o detayi yazmayi düşünmüstüm. Suomi, Finlandya'nın diğer ismi oluyor
Caner'den başka sol bek yok ki kadroda.Altay ve Uğurcan'ın şu performanslarından sonra kalitesiz ayaklara sahip Mert'i kaleye geçirirse yuh artık. Üstüne bir de Caner'i oynatırsa... Şenol Güneş, yavlarıyorum harcama şu jenerasyonu.
Caner bırak sol beki futbolcu bile değil. Umut Meraş oynasın, en azından öyle rezil olalım.Altay-Zeki-Merih-Çağlar-Caner-Okay-Ozan-Hakan-Deniz-Yusuf-Burak
------
Caner'den başka sol bek yok ki kadroda.
Umut meraş?Altay-Zeki-Merih-Çağlar-Caner-Okay-Ozan-Hakan-Deniz-Yusuf-Burak
------
Caner'den başka sol bek yok ki kadroda.
Umut Meraş da futbolcu değil.Caner bırak sol beki futbolcu bile değil. Umut Meraş oynasın, en azından öyle rezil olalım.
Dün Caner olmasa maçı kazanacağınız gerçeğini görmemişsinCaner bırak sol beki futbolcu bile değil. Umut Meraş oynasın, en azından öyle rezil olalım.
Futbolcu değil.Umut meraş?
Caner'i ben de pek tutmuyorum da Umut Meraş'dan kötü değil. Hakarettir bu Caner'e.Dün Caner olmasa maçı kazanacağınız gerçeğini görmemişsin
Fenerbahçe orta sahayı geçtiyse tek sebebi Caner'di.
Neyini tutmuyorsun?Futbolcu değil.
------
Caner'i ben de pek tutmuyorum da Umut Meraş'dan kötü değil. Hakarettir bu Caner'e.
Tek temennimiz Şenol Güneş'in bunu fark etmesi.Umut Meraş da futbolcu değil.
Umarım emekli oluncaya kadar Fenerbahçe'den gitmez ve her maça ilk 11 çıkar. Başka hiçbir isteğim yok.Dün Caner olmasa maçı kazanacağınız gerçeğini görmemişsin
Fenerbahçe orta sahayı geçtiyse tek sebebi Caner'di.
Tamam böyle kandırın kendiniziTek temennimiz Şenol Güneş'in bunu fark etmesi.
Umarım emekli oluncaya kadar Fenerbahçe'den gitmez ve her maça ilk 11 çıkar. Başka hiçbir isteğim yok.
Abi gerçekten farkında değil misin ya?Tamam böyle kandırın kendinizi
Tamam siz öyle düşünmeye devam edinAbi gerçekten farkında değil misin ya?Çok kötü oynuyor.
Tamam siz öyle düşünmeye devam edin
Ligin mevkisinde en iyilerinden bir tanesine Hasan Ali muamelesi göstermek absürt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?