Miley Cyrus - Dooo It! (Yeni Klip)

Amaaan forumda pek sevenim yok zaten. Ayrılsam kimse fark etmez bile.

Kullanmadım hala. :bhr:

Hayır, panseksüel

Çok konuş farkederler. Az konuşursan tabi öyle olur.:( Ana senin tarzın değil konuşmak tartışmak pek. Sıkılıyorsun sanırım :ss

Bu hafta üzme bizi:( Bekliyorum oyunu.:Z

O ne bee.:F
BAKTIM ce nefes alsın yeterlilik gibi bir şey.:F Hayvanlarla yapmıyor dimi panlar.:F

Çok konuş farkederler. Az konuşursan tabi öyle olur.:( Ana senin tarzın değil konuşmak tartışmak pek. Sıkılıyorsun sanırım :ss

Bu hafta üzme bizi:( Bekliyorum oyunu.:Z

O ne bee.:F
BAKTIM ce nefes alsın yeterlilik gibi bir şey.:F Hayvanlarla yapmıyor dimi panlar.:F
Tartışmak bana göre değil aynen. :(

Bakarız ya. :A

Aynen ya, ayırt etmiyor. Herkesle çıkabiliyor. Gay, transseksüel, lezbiyen.. Herkesle çıkabilir.

Evet orada baya sempatimi kazanmıştı.:D
Çok anlamlı bir konuşmada yaptı
ama sen oylarını kullanmamışsın. Valla zaten çok eziliyoruz koskoca Rihanna ile.:(
Zaten 3 yıl üst üste VMA'lerde en çok konuşulan kişi Mİley oldu.
2013 : Twerk
2014: Evsiz birini getirdi.
2015: Kendi sundu. :love1:
Bu hafta kullanamayacağım galiba. :( Ama haftaya kesin kullanıyorum :(

Şarkı acayip güzel yalnız. En son bedavaya veriyorum tarzı bişi deyip sövdü net anlayamadım ama neyse. :D

Acayip iyi abi bu version. @sokak sanati @yigit_00 para verip alırım hani öyle bi şarkı olmuş.

Şarkı acayip güzel yalnız. En son bedavaya veriyorum tarzı bişi deyip sövdü net anlayamadım ama neyse. :D

Acayip iyi abi bu version. @sokak sanati @yigit_00 para verip alırım hani öyle bi şarkı olmuş.

Pek küfür yok ya.

"Hey, dinleyin. Yeni albümüm Miley Cyrus & Her Dead Petz (HARİKA BİR ALBÜÜÜÜM) Internet'te şu an bedava. ........ (küfür -,-) VMA's izlediğiniz için teşekkürler. Seneye görüşmez üzere....)

Ya ama konuşması filan çok şirin değil mi yaaa :)

Ayrıca albümün prodüktörlüğünü senin attığın performastaki adam yaptı. O yüzden klip o kadar iğrenç. Nefret ediyoruz ondan Smilers olarak. -,- @sokak sanati