Değişimi nasıl buldunözenti işte cnm önemli olan doğal olmak
Değişimi nasıl buldunözenti işte cnm önemli olan doğal olmak
Kıskanç tabi gördün güzeli hemen eleştirözenti işte cnm önemli olan doğal olmak
Kıskanç tabi gördün güzeli hemen eleştir
haha aa bakamdım klibe şuan gece gece hiç bu ecünnünün suratını çekemicemDeğişimi nasıl buldun
İzle şimdi.haha aa bakamdım klibe şuan gece gece hiç bu ecünnünün suratını çekemicem
Gaga ile bu kız ne alaka cnm @destere öyle birşey yapmamalıİzle şimdi.
Çiğdem, @destere mileye ısınmış, seneye de bu gidişle gagaya ısınacak.O günleri de görürüm umarım.
Kıskanma uğraş seninde olurhaha aa bakamdım klibe şuan gece gece hiç bu ecünnünün suratını çekemicem
ikisi de çılgındı işte nasıl ne alaka
gaganın suratı biraz daha erkeksiikisi de çılgındı işte nasıl ne alaka
Konudan ayrıl please hemen.gaganın suratı biraz daha erkeksi
gaga antipatikliği devam ediyor merak etme ama bu miley pamuk gibi bişey olmaya başladı
gaga antipatikliği devam ediyor merak etme ama bu miley pamuk gibi bişey olmaya başladı
gaganın suratı biraz erkeksi dedim harun beni kovuyor cnmKonudan ayrıl please hemen.
tam tersi bence sen iki günde soyunup istiklal caddesinde çılğınlar gibi koşturmaya başlarsınBu kız benle çıksın bence iki günde rahibe olmak için kliseye başvuracaktır.
itici bir kız belkide kendisi o şekilde tanınmak istiyordur yani erkekleri değilde kızları kendine çekmeye çalışıyordurgaganın suratı biraz erkeksi dedim harun beni kovuyor cnm
Zaten kız o ayardaymış.tam tersi bence sen iki günde soyunup istiklal caddesinde çılğınlar gibi koşturmaya başlarsın
Aaa moralimi bozdun valla öyle deyince.gaganın suratı biraz erkeksi dedim harun beni kovuyor cnm
Mileyi de baya kötülüyordun yine kesin konuşuyorsungaga antipatikliği devam ediyor merak etme ama bu miley pamuk gibi bişey olmaya başladı
yani seni kabul etmez kızın tipi benlik bişeye daha iyi gider gibiZaten kız o ayardaymış.Ben onu düzeltirim neden kıskandın şimdi çıkmamızı?
Senin başın zaten lokum gibi ablamla bağlı, fazla zorlama istersen.yani seni kabul etmez kızın tipi benlik bişeye daha iyi gider gibi
olmaya başladı dedim oldu demedimAaa moralimi bozdun valla öyle deyince.10 saniyen var.
Mileyi de baya kötülüyordun yine kesin konuşuyorsun
katy perry ve shakira seçimlerini beğeniyorum amaAaa moralimi bozdun valla öyle deyince.10 saniyen var.
Mileyi de baya kötülüyordun yine kesin konuşuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?