Değişimi nasıl buldunözenti işte cnm önemli olan doğal olmak![]()
![]()
![]()
Değişimi nasıl buldunözenti işte cnm önemli olan doğal olmak![]()
![]()
![]()
Kıskanç tabi gördün güzeli hemen eleştirözenti işte cnm önemli olan doğal olmak![]()
![]()
![]()
Kıskanç tabi gördün güzeli hemen eleştir![]()
haha aa bakamdım klibe şuan gece gece hiç bu ecünnünün suratını çekemicemDeğişimi nasıl buldun![]()
İzle şimdi.haha aa bakamdım klibe şuan gece gece hiç bu ecünnünün suratını çekemicem![]()
![]()
![]()
Gaga ile bu kız ne alaka cnm @destere öyle birşey yapmamalıİzle şimdi.
Çiğdem, @destere mileye ısınmış, seneye de bu gidişle gagaya ısınacak.O günleri de görürüm umarım.
![]()
Kıskanma uğraş seninde olurhaha aa bakamdım klibe şuan gece gece hiç bu ecünnünün suratını çekemicem![]()
![]()
![]()
ikisi de çılgındı işte nasıl ne alaka
gaganın suratı biraz daha erkeksiikisi de çılgındı işte nasıl ne alaka![]()
Konudan ayrıl please hemen.gaganın suratı biraz daha erkeksi![]()
![]()
![]()
gaga antipatikliği devam ediyor merak etme ama bu miley pamuk gibi bişey olmaya başladı
gaga antipatikliği devam ediyor merak etme ama bu miley pamuk gibi bişey olmaya başladı![]()
gaganın suratı biraz erkeksi dedim harun beni kovuyor cnmKonudan ayrıl please hemen.![]()
tam tersi bence sen iki günde soyunup istiklal caddesinde çılğınlar gibi koşturmaya başlarsınBu kız benle çıksın bence iki günde rahibe olmak için kliseye başvuracaktır.![]()
itici bir kız belkide kendisi o şekilde tanınmak istiyordur yani erkekleri değilde kızları kendine çekmeye çalışıyordurgaganın suratı biraz erkeksi dedim harun beni kovuyor cnm![]()
![]()
![]()
Zaten kız o ayardaymış.tam tersi bence sen iki günde soyunup istiklal caddesinde çılğınlar gibi koşturmaya başlarsın![]()
Aaa moralimi bozdun valla öyle deyince.gaganın suratı biraz erkeksi dedim harun beni kovuyor cnm![]()
![]()
![]()
Mileyi de baya kötülüyordun yine kesin konuşuyorsungaga antipatikliği devam ediyor merak etme ama bu miley pamuk gibi bişey olmaya başladı![]()
yani seni kabul etmez kızın tipi benlik bişeye daha iyi gider gibiZaten kız o ayardaymış.Ben onu düzeltirim neden kıskandın şimdi çıkmamızı?
![]()
Senin başın zaten lokum gibi ablamla bağlı, fazla zorlama istersen.yani seni kabul etmez kızın tipi benlik bişeye daha iyi gider gibi![]()
olmaya başladı dedim oldu demedimAaa moralimi bozdun valla öyle deyince.10 saniyen var.
Mileyi de baya kötülüyordun yine kesin konuşuyorsun![]()
katy perry ve shakira seçimlerini beğeniyorum amaAaa moralimi bozdun valla öyle deyince.10 saniyen var.
Mileyi de baya kötülüyordun yine kesin konuşuyorsun![]()