MilaT Yeni Sezonda Ekranlarda Olmayacak!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,879
Puanı
1,050
TRT1'in sevilen dizisi MilaT'tan şoke eden haber geldi.

Dizi yeni sezonda ekranlarda olmayacak.

Dizi daha önce sezon finali yapmıştı ama yapımcısı dizinin sona erdiğini açıkladı.

açıkçası üzülmedim hatta sevindim. evet trt yüksek bütçelerle türk dizi sektörüne yeni bir şeyler katmak istiyor ve kattıda ama tutmayan çalışmaya bu kadar müsamaha göstermemeliler. halkın vergisini boşa gitmesin.izlenen yapıma harca izlenmeyeni yayından kaldır.

ilk fikir olarak atıldığında da bu projeye inamadim. başladıktan sonra da inanmadim . yazdım da filintanin önüne geçemez diye. TRT bu diziyi bitiriyorsa yakında filinta da bitecektir onun maliyeti daha fazla @Çiğdem-

Filinta Cumaya alıncakmış bitmez o reytingleride çok daha iyi 3 reyting ortalaması var.

ertuğrul ve filintaya oranla ilgi çekmeyen bir diziydi bence hiç izlememiştim bu diziyi filinta ile birlikte çok ağır geliyordu aynı kanala

Keşke izleyicilerine saygı gösterip adam gibi bir final yapılsaydı, izlemesem de verilen emekler için üzüldüğümü söyleyebilirim.

ya filintada aslında bir cevher var ama esas sorun bence dizinin formatını tam olarak belirleyemediler. yani bu sherlock tarzı akıl oyunlarının hat safhada olduğu aksiyonun daha geride olduğu hafifte mizansen bir dedektif dizisimi olacaktı yoksa tamamen ciddi,akıl oyunları geride aksiyon tavan olan bol gerilimli yeri geldiğinde korkutucu bir polisiyemi olacaktı? bence ikisindende biraz yapmaya çalıştılar sonuçta ikiside olamadı,güzel bir uyum içinde birleştiremedilerde öyle garip bir şey çıktı.aksiyonunu beğenmiyorum.ağır çekimde silah patlatmalar hiç zevkli değil.yakın dövüş-bıçak işin içinde olmalıydı,hatta kan.mizah sıfıra yakın olmalıydı.o zeyrek ve çeyrek karakteri ne öyle.lara karakterini daha olgun beklerdim.hatta aksiyonlu karakterlerden biri olmalıydı.belki oda bir ajan olmalıydı.hem güzel hem yakın dövüş bilen bir karakter türk dizi sektörüne güneş gibi doğardı ama zengin babanın nazlı kızı yaptılar. bölümlerdeki yan oyuncular bana tiyatro oyunu izliyorum havası verdiler.bir türlü o gerilimin içine dahil olamadım.diğer taraftan sherlock tarzı akıl oyunlarıda yok. var olan akıl oyunları arka sokaklardada var neredeyse.zaten sherlock tarzı senaryo yazmak zor.o yüzden diğer seçeneğe yönelip tamamen ciddi,ölüm-kalım meseleleri olan ürkütücü-gerilimli bir tarz yapmalıydılar.kurtlar vadisi gibi. belki dahada ciddi. bakalım 2.sezon bu dediğim olmazsa 3.sezonu göremez.

Keşke izleyicilerine saygı gösterip adam gibi bir final yapılsaydı, izlemesem de verilen emekler için üzüldüğümü söyleyebilirim.
ben diziyi çok beğenmemde finali çok iyiydi ya.beni bile etkiledi yani.niye beğenmedinki?

Ben hem Diriliş hem Filintayı severek izliyorum çok iyi dizi reyting artışı yaşarsa 3. sezonu görür.

bu son yorum yanlış anlaşılma oldu sorry aserat
)

İzlemedim ki beğeneyim.

bu son yorum yanlış anlaşılma oldu sorry aserat
)
Önemli değil.

1. ve ya 2. bölümdeydi tam hatırlamıyorum A/B'de 5'e yakın reyting almıştı, baya yükselir derken her hafta hızla düşmeye başladı. Beklenen haber.

Kısaca Sherlocku uyarlasinlar gitsin

İşte en sinir olduğum haber .Ne olursa olsun her dizi bir final yapmalı.Aynısını geçen sene Not Defteri'nde yapmışlardı sezon finali demişlerdi ama sonradan final yaptığı açıklanmıştı.Baya üzülmüştüm.

Neyse hayırlısı olsun.

Nur Fettahoğlu için sevindim. Kendisi daha kaliteli dizilerde yer almalı.