ya filintada aslında bir cevher var ama esas sorun bence dizinin formatını tam olarak belirleyemediler. yani bu sherlock tarzı akıl oyunlarının hat safhada olduğu aksiyonun daha geride olduğu hafifte mizansen bir dedektif dizisimi olacaktı yoksa tamamen ciddi,akıl oyunları geride aksiyon tavan olan bol gerilimli yeri geldiğinde korkutucu bir polisiyemi olacaktı? bence ikisindende biraz yapmaya çalıştılar sonuçta ikiside olamadı,güzel bir uyum içinde birleştiremedilerde öyle garip bir şey çıktı.aksiyonunu beğenmiyorum.ağır çekimde silah patlatmalar hiç zevkli değil.yakın dövüş-bıçak işin içinde olmalıydı,hatta kan.mizah sıfıra yakın olmalıydı.o zeyrek ve çeyrek karakteri ne öyle.lara karakterini daha olgun beklerdim.hatta aksiyonlu karakterlerden biri olmalıydı.belki oda bir ajan olmalıydı.hem güzel hem yakın dövüş bilen bir karakter türk dizi sektörüne güneş gibi doğardı ama zengin babanın nazlı kızı yaptılar. bölümlerdeki yan oyuncular bana tiyatro oyunu izliyorum havası verdiler.bir türlü o gerilimin içine dahil olamadım.diğer taraftan sherlock tarzı akıl oyunlarıda yok. var olan akıl oyunları arka sokaklardada var neredeyse.zaten sherlock tarzı senaryo yazmak zor.o yüzden diğer seçeneğe yönelip tamamen ciddi,ölüm-kalım meseleleri olan ürkütücü-gerilimli bir tarz yapmalıydılar.kurtlar vadisi gibi. belki dahada ciddi. bakalım 2.sezon bu dediğim olmazsa 3.sezonu göremez.
ben diziyi çok beğenmemde finali çok iyiydi ya.beni bile etkiledi yani.niye beğenmedinki?