TRT 1 Milat - Dizi Yorumları

2 ve 3 çok güzeldi diyorum aga.:)
Tamam simdi anladim aga 🙂

@-KADİR- aga izle son bölüm çok fenaydı.

@Yakamoz-Asi
bu akşam ki bölümü izledin mi? ilk 8 bölüm arasında kesinlikle en iyi bölümdü 1 tane bile boş sahne yoktu her sahne heyecan doluydu senaryonun hızlı ilerlemesi güzel kızılelmadan çok daha güzel bu dizi

çatışma sahneleri tekrardan kaliteli bir hale geldi,gökçenin durumunu merak ediyorum bakalım ne olacak ona onun dışında dizinin tek eksik yanı müzikleri operasyon sahnelerinde hep aynı müzik çalıyor ama müzik güzel aksiyon dizilerinde gaza getirecek müzikler olmalı dizide çalan müzik bu işlevi görüyor ama yeni müzikler lazım

8.BÖLÜM

bu akşam ki bölümü izledin mi? ilk 8 bölüm arasında kesinlikle en iyi bölümdü 1 tane bile boş sahne yoktu her sahne heyecan doluydu senaryonun hızlı ilerlemesi güzel kızılelmadan çok daha güzel bu dizi

çatışma sahneleri tekrardan kaliteli bir hale geldi,gökçenin durumunu merak ediyorum bakalım ne olacak ona onun dışında dizinin tek eksik yanı müzikleri operasyon sahnelerinde hep aynı müzik çalıyor ama müzik güzel aksiyon dizilerinde gaza getirecek müzikler olmalı dizide çalan müzik bu işlevi görüyor ama yeni müzikler lazım

8.BÖLÜM
İzledim gerçekten çok güzeldi.. :)

milat resmi facebook sayfası soruma cevap verdi.
12 haziran 10.bölüm sezon finali

milat-trt.jpg
Olimpos Dağının Çocukları ile Hira Dağı'nın Evlatları Arasındaki Kavganın Hikayesi

MİLAT 9.BÖLÜM CUMA (FRAGMAN)

diğer bölümlere göre biraz sönük kalsada yinede fena bir bölüm değildi,yağız alinin ölümü neyseki rüyaymış fragmanda çok üzülmüştüm böyle bir karakterin ayrılacak olmasına,haftaya sezon finalinde bilinmeyenler ortaya çıkacaktır haftaya ortalık karışacak.bu bölümün son sahnesinden bunun fragmanını verdiler diyebilirim esinin asafla bağlantısı olmasına çok şaşırdım