İki bölümde çok güzeldi.Doğru söylüyorsun dizi iyide gidiyor, müzikleri bozuyor diziyi, Dombıra bu diziye çok iyi otururdu.
2.bolumu yeni bitirdim firsat bulursam 3 de izlerim artik
İki bölümde çok güzeldi.Doğru söylüyorsun dizi iyide gidiyor, müzikleri bozuyor diziyi, Dombıra bu diziye çok iyi otururdu.
2.bolumu yeni bitirdim firsat bulursam 3 de izlerim artik
2 ve 3 çok güzeldi diyorum aga.İki bölümde çok güzeldi.
3 u niye saymadin aga
3. bölümü mutlaka izle aga.2 ve 3 çok güzeldi diyorum aga.
Tamam simdi anladim aga 🙂
izlemeye çalışacam diyordum sen böyle dedikten sonra kesin izlerim artık 🙂3. bölümü mutlaka izle aga.![]()
Sonu çok güzeldi.izlemeye çalışacam diyordum sen böyle dedikten sonra kesin izlerim artık 🙂
Cidden değilmiş resmi hesabı paylaşınca paylaşayım dedim, izlemedim kandırmışlar bizi.Fragman değil bu kanka.![]()
![]()
Baya kandırmışlar, çıkınca paylaşırsın kanka resmi twitter ya da facebook hesabı paylaşınca paylaşırsın.Cidden değilmiş resmi hesabı paylaşınca paylaşayım dedim, izlemedim kandırmışlar bizi.![]()
bu akşam ki bölümü izledin mi? ilk 8 bölüm arasında kesinlikle en iyi bölümdü 1 tane bile boş sahne yoktu her sahne heyecan doluydu senaryonun hızlı ilerlemesi güzel kızılelmadan çok daha güzel bu dizi
İzledim gerçekten çok güzeldi..bu akşam ki bölümü izledin mi? ilk 8 bölüm arasında kesinlikle en iyi bölümdü 1 tane bile boş sahne yoktu her sahne heyecan doluydu senaryonun hızlı ilerlemesi güzel kızılelmadan çok daha güzel bu dizi
çatışma sahneleri tekrardan kaliteli bir hale geldi,gökçenin durumunu merak ediyorum bakalım ne olacak ona onun dışında dizinin tek eksik yanı müzikleri operasyon sahnelerinde hep aynı müzik çalıyor ama müzik güzel aksiyon dizilerinde gaza getirecek müzikler olmalı dizide çalan müzik bu işlevi görüyor ama yeni müzikler lazım
8.BÖLÜM
İzliyorum güzel bölümdü haftaya sezon finali daha güzel bölüm olacak, reytingler dökülmüş.efe uysal sen izliyor musun hiç yorum yapmıyorsun?
dün çok boş sahne vardı ondan düşmüştür haftaya toparlar biraz sezon finali bomba olacakİzliyorum güzel bölümdü haftaya sezon finali daha güzel bölüm olacak, reytingler dökülmüş.