Milan Skriniar Fenerbahçe'de!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,405
Puanı
1,060
Geçen sezonun ikinci yarısını Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Slovak stoper Milan Skriniar ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Skriniar 6 sene İnter forması giydikten sonra PSG'ye transfer olmuştu.

Fenerbahçe'den yıllık 8 milyon euro alacak olan 30 yaşındaki Skriniar, geçen sezon tüm kulvarlarda çıktığı 28 maçta 3 gol, 1 asist kaydetti.

1754210399201.jpeg

Skriniar bonuslarla 10 bonservis, 8 de maaş verilecek bir oyuncu değil. İnanılmaz özellikleri olmayan defans oyuncusunun Türkiye liginde 8M€ kazanması hele de iki kenar eksiğin öncelikken tamamen yanlış planlamadır. Hücuma dair planın yokken savunman iyi olsa ne fayda?

Savunma yıllardır en çok çile çektiğimiz bölgelerden. Kjaer, Kim-Min Jae gibi çok iyiler gelse de kalıcı olmadılar. Skriniar ile uzun soluklu olarak güvenceye alırız umarım orayı ama yanına da güven veren bir isim şart.

Verilen ücret çok yüksek ama Türkiye ligi için normalleşmeye başladı bu rakamlar enteresan şekilde. Bu bölge yüksek ücret yatırımını hak eden bir bölge bana kalırsa.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ali Koç döneminde bu bölgeye çok kötü isimler alındı. İsmen iyi olsa bile bizde tutmayan da birçok isim oldu.

Skriniar'ın en azından verebileceği katkı belli, o yüzden sakatlık filan olmazsa iyi bir transfer yaptık diyebiliriz. Yanında Osterwolde ile daha iyi bir ikili olacaktır, geçen sene Çağlar vardı. :)

• Beğendim
Reactions: 12.Adam