Bütçe yetmez bunaReis bu Erşan Kuneri yapımlarında mı oynuyor?@xdragxx
+21 ibaresi anca yeterBütçe yetmez buna
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @The_Erinch siz de bakın da gözünüz gönlünüz şenlensin
Dün golf bugün buz hokeyi yarın da voleybola el atarız![]()
Yok yok o kadar da değil değil+21 ibaresi anca yeter![]()
![]()
![]()
Instada 3 milyon takipçisi var eski buz hokeycisi3 5 bilgi ekleseydin en azından tanımıṣ olurduk@xdragxx
Çift kale hokey oynanır bu kadınla sporcu belli![]()
@Yakamoz-Asi Nufusuna alacakmış Aykutcum..Instada 3 milyon takipçisi var eski buz hokeycisiModellik de yapmış zamanında benim de tek bildiklerim bunlar
Şöyle bir video buldum bir de istersen
Franglar iyi yere gidecek desene değer şimdi doğruya doğru
Instada 3 milyon takipçisi var eski buz hokeycisiModellik de yapmış zamanında benim de tek bildiklerim bunlar
Şöyle bir video buldum bir de istersen
Ne dedim sana, kütüğüne inmiş 😂🤭😂🤭 @xdragxx2000 doğumlu ve sözlüymüṣ. Vay anasına be...167 cm ve 53 kilo. Estetikli bir hatun bu arada.
![]()
Fark ederse kahrolayım2000 doğumlu ve sözlüymüṣ. Vay anasına be...167 cm ve 53 kilo. Estetikli bir hatun bu arada.
![]()
Yalnız 167 olmasına şaşırdım ben daha uzun duruyorNe dedim sana, kütüğüne inmiş 😂🤭😂🤭 @xdragxx
Ne dedim sana, kütüğüne inmiş 😂🤭😂🤭 @xdragxx
Fark ederse kahrolayımAyrılmasını bekleriz
Estetik konusu şöyle şimdi zaten potansiyelleri oluyo ekleme yapıyorlar potansiyel yoksa estetik de kurtarmaz ben takmıyorum fazla
------
Yalnız 167 olmasına şaşırdım ben daha uzun duruyor
![]()
Videodan aldım
------
Böyle bir sultana böyle bir iki harfli vay beee...
Gece gece bu moda girdik yine
Bu konudan da dertlenip yakıyoruz helal olsun yakalım hadi bi daha mı gelecez dünyayaGece gece paketi bitirteceksiniz la ya.. zaten efkarlıyım🚬
Mavi donumu ben getiririm bütçeyi karşılarızBütçe yetmez buna
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Gerekli24 @The_Erinch siz de bakın da gözünüz gönlünüz şenlensin
Dün golf bugün buz hokeyi yarın da voleybola el atarız![]()