@Maskeli Fedai , hainliğe alışıktır.@Maskeli Fedai ayakta uyuyor, arkadaş grubu elinden kayıyor bir bir.
@Maskeli Fedai , hainliğe alışıktır.@Maskeli Fedai ayakta uyuyor, arkadaş grubu elinden kayıyor bir bir.
Bir de utanmadan @xdragxx ile bir olmuşlar bana söylediğin şeyi çarpıtarak seni karalamaya çalışıyorlar. @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai , hainliğe alışıktır.
Benim anlamadığım @xdragxx nasıl bu oltaya geldi. @Maskeli Fedai zaten algı yapmada uzman sayılır.Bir de utanmadan @xdragxx ile bir olmuşlar bana söylediğin şeyi çarpıtarak seni karalamaya çalışıyorlar. @Maskeli Fedai
Fitili ateşleyen @xdragxx oldu. Yanlış tanımışsın dostum dediklerini.Benim anlamadığım @xdragxx nasıl bu oltaya geldi. @Maskeli Fedai zaten algı yapmada uzman sayılır.
Vmym den beri benle ters gidiyor zaten ne alıp veremediği varsaFitili ateşleyen @xdragxx oldu. Yanlış tanımışsın dostum dediklerini.
Acayip demişsin işte @Maskeli FedaiAcayip bir şey
Ulan inkar etmiyorum ki onu @serhatt a ima ederek söyledim. Sende Müge Tugay'a yeşilleniyordun.Acayip demişsin işte @Maskeli Fedai
Ben kadına yeşillendim sen erkeğe işte sıkıntı o zaten..Ulan inkar etmiyorum ki onu @serhatt a ima ederek söyledim. Sende Müge Tugay'a yeşilleniyordun.
Ben @serhatt a destek attım hepsi bu niyetimde bozukluk yok ki.Ben kadına yeşillendim sen erkeğe işte sıkıntı o zaten..
Tamam affettim o zaman.Ben @serhatt a destek attım hepsi bu niyetimde bozukluk yok ki.
Çekemiyorlar seni.Vmym den beri benle ters gidiyor zaten ne alıp veremediği varsa
Acayip demişsin işte @Maskeli Fedai
Tamam affettim o zaman.
12.Adam'a destek olan kişi bile her şeyi açıklıyor aslında..Çekemiyorlar seni.
Bu konuya yorum yazıyor 10 numara Mine Tugay fotosu attık yorum yok12.Adam'a destek olan kişi bile her şeyi açıklıyor aslında..
Bu konuya yorum yazıyor 10 numara Mine Tugay fotosu attık yorum yok
Ulan ben ona ne yaptım da çekemiyorlar.Çekemiyorlar seni.
Sen milletle uğraşacağına kendi derdine yan bence.12.Adam'a destek olan kişi bile her şeyi açıklıyor aslında..
Bilemiyorum ama iftira attıklarına göre yapmışsın bir şey.Ulan ben ona ne yaptım da çekemiyorlar.
İhtiyaç molası verdim.
Ne derdim varmış beSen milletle uğraşacağına kendi derdine yan bence.
------
Bilemiyorum ama iftira attıklarına göre yapmışsın bir şey.
Ben duydum ne derdin olduğunu ama bunu yüzüne söylemek istemiyorum...Ne derdim varmış be
Kes be iftiracı melauneBen duydum ne derdin olduğunu ama bunu yüzüne söylemek istemiyorum...
Ne diyeyimBuna da idare eder demezsin be...