Ay bu kıll hanzoyu nerden buldun 😱 😱 😱 @eskiciHadi anam başka kapıya buranın kalitesi sana fazla gelir.
Ay bu kıll hanzoyu nerden buldun 😱 😱 😱 @eskiciHadi anam başka kapıya buranın kalitesi sana fazla gelir.
Sensin hanzo, beğenemedin mi?
Acayip bir şey
Elbette Koynuna almaya gün sayıyor.
Nesi çirkin? 😱
İkinci foto idare eder. Gerisi yaramıyorNesi çirkin? 😱
Zevksizsin, hem de ağır zevksiz.İkinci foto idare eder. Gerisi yaramıyor
Hiç beğenmedim
Sensin oZevksizsin, hem de ağır zevksiz.
Sen insanlarla cinsel yönelimlerine göre mi ahbaplık ediyorsun? @DosiAhbaplığım bitti kendisiyle.
Hayır üstte ekleme yaptımSen insanlarla cinsel yönelimlerine göre mi ahbaplık ediyorsun? @Dosi
Hahahahaah ben de bir an ne oluyoruz dedim.
İnternet gitti bu yüzden eklemeni görmeden gönderdim sorry.Hayır üstte ekleme yaptım
Yakışıklı adam
Sonunda bir kişiden daha doğru düzgün bir yorum geldi ama epey kısa bir yorum. Erkek kurusu takımı @Tolstoyevski @Sherlock @Maskeli Fedai kıskançlıklarından konuya bile uğramadılar.Yakışıklı adam
Sordun diye yazdım yoksa ben de yorum yapmazdımSonunda bir kişiden daha doğru düzgün bir yorum geldi ama epey kısa bir yorum. Erkek kurusu takımı @Tolstoyevski @Sherlock @Maskeli Fedai kıskançlıklarından konuya bile uğramadılar.
Onlara da sordum ama yorum yapmadılar buna rağmen, az centilmenlik dersi ver şunlara.Sordun diye yazdım yoksa ben de yorum yapmazdım
Objektif bir şekilde yorumladım. Bu tür konularda insanın önce kendisine bakması lazım. Bundan daha iyi vücudum olsa vs.. belki değil derdim ama önce kendimize bakmak lazım dediğim gibi
Aynen ben çıkardım ahbaplıktan siz de çıkarın Baştan parlak tayfadanım deseydi ok ama sonradan böyle yapması hoş olmadı