Michael C Hall "God Fearing Man"in Başrolü Oldu!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060

Altın Küre ödüllü oyuncu Michael C Hall yakında ekranlara geri dönüyor.

Six Feet Under'daki "David Fisher" rolüyle ünlenen ve Dexter'daki "Dexter Morgan" karakteriyle ününü artıran başarılı oyuncu, yakında tekrar sevenleriyle buluşacak.

The Hollywood Repoter'ın haberine göre C Hall, yeni bir mini-dizi'de başrol olacak. Senaryosunu Stanley Kubrick'in yazdığı mini dizi "God Fearing Man"de başrol olacak olan Michael C Hall, dizide Herbert Emerson Wilson'ı canlandıracak.

@OzaN @Forumdash @cevaa @gundix123

Son düzenleme:
Çok sevindim habere.
Mini dizi ama olsun.

İyi haber. Aksilik çıkmazsa izleriz.
Yalnız senaryoyu nasıl Stanley Kubrick yazıyor onu anlamadım. Ölmeden önce falan mı yazmış acaba. Yoksa bizim bilmediğimiz başka bir Stanley Kubrick mi var?

Yalnız senaryoyu nasıl Stanley Kubrick yazıyor onu anlamadım. Ölmeden önce falan mı yazmış acaba. Yoksa bizim bilmediğimiz başka bir Stanley Kubrick mi var?
onu ben de anlamadım da önceden yazmış demek

Çok iyi haber. İzlenir.

Ölmeden önce çekeceği filmlerden biriymiş ama çekememiş şimdi mini-diziye çevirmişler.

dexter hayranlarına iyi haber bende izlemeyi düşünüyordum dexteri ama final yapmıs dizilere bakmıyorum oyüzden vazgeçmiştim 🙂🙂

Günün en güzel haberi
Başasın izleriz
Ama mini dizi olması kötü
Bari 6 bölüm filan olsa

Yürütücü yapımcı da olacağmış Hall reyiz.

rolü en iyi kaldırabilecek oyuncuyu bulmuşlar.

İzlerim muhtemelen. Konusu, yazarı ve başrolü beklentileri arttırdı da umarım sıkıcı olmaz.

İzlerim muhtemelen. Konusu, yazarı ve başrolü beklentileri arttırdı da umarım sıkıcı olmaz.
hiç sıkıcı olacağını sanmam ben.

michael c hall sayesinde önce bir seri katili sevdik şimdi de 16 milyon$ çalan eski bir bakanı sevecez anlaşılan

hiç sıkıcı olacağını sanmam ben.

michael c hall sayesinde önce bir seri katili sevdik şimdi de 16 milyon$ çalan eski bir bakanı sevecez anlaşılan
Din adamıymış, bakan ne alaka?

SFU'dan alışığız aslında kiliseye gitmelerine.