Michael C Hall "God Fearing Man"in Başrolü Oldu!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
thumbnail_1407920788.jpg

Altın Küre ödüllü oyuncu Michael C Hall yakında ekranlara geri dönüyor.

Six Feet Under'daki "David Fisher" rolüyle ünlenen ve Dexter'daki "Dexter Morgan" karakteriyle ününü artıran başarılı oyuncu, yakında tekrar sevenleriyle buluşacak.

The Hollywood Repoter'ın haberine göre C Hall, yeni bir mini-dizi'de başrol olacak. Senaryosunu Stanley Kubrick'in yazdığı mini dizi "God Fearing Man"de başrol olacak olan Michael C Hall, dizide Herbert Emerson Wilson'ı canlandıracak.

@OzaN @Forumdash @cevaa @gundix123

Son düzenleme:
İyi haber. Aksilik çıkmazsa izleriz. :D Yalnız senaryoyu nasıl Stanley Kubrick yazıyor onu anlamadım. Ölmeden önce falan mı yazmış acaba. Yoksa bizim bilmediğimiz başka bir Stanley Kubrick mi var? :D

Çok iyi haber. İzlenir. :Z

İyi haber. Aksilik çıkmazsa izleriz. :D Yalnız senaryoyu nasıl Stanley Kubrick yazıyor onu anlamadım. Ölmeden önce falan mı yazmış acaba. Yoksa bizim bilmediğimiz başka bir Stanley Kubrick mi var? :D
Ölmeden önce çekeceği filmlerden biriymiş ama çekememiş şimdi mini-diziye çevirmişler. :)

dexter hayranlarına iyi haber bende izlemeyi düşünüyordum dexteri ama final yapmıs dizilere bakmıyorum oyüzden vazgeçmiştim 🙂🙂

Günün en güzel haberi :X Başasın izleriz :oley: Ama mini dizi olması kötü:( Bari 6 bölüm filan olsa:)

Yürütücü yapımcı da olacağmış Hall reyiz. :)

rolü en iyi kaldırabilecek oyuncuyu bulmuşlar. :D
Diziyi hazırlayan bağımsız stüdyo EntertainmentOne'ın yöneticilerinden Michael Rosenberg "Dizi, radikal bir değişim geçiren din adamının karmaşık ve gerçek hikayesi. Projeyi götürecek sağlamlıkta ve karizmada bir başrol oyuncusuna ihtiyacımız vardı. Michael gibi iç dünyasında fırtınalar kopan karakterleri büyük başarıyla canlandırmış bir oyuncunun projeye dahil olmasından duyduğumuz sevinç büyük," dedi.

İzlerim muhtemelen. Konusu, yazarı ve başrolü beklentileri arttırdı da umarım sıkıcı olmaz. :D