Mezarlık
Tür: Suç, Dram, Gerilim
Yönetmen: Abdullah Oğuz
Senaryo: Onur Böber, Evren Oğuz, Özden Uçar
Oyuncular:
Birce Akalay
Olgun Toker
Şehsuvar Aktaş
IMDb Linki
Fragman:
Diziyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
Senden bir öndeyim.. Sen ikiyi atarken ben 3ü atarım ama şimdi sinemadayım Jurassi Parkın son serisini izleyeceğim. Birde Evil adlı dizinin 3.sezonu gelmiş 🤭🤭🤭Çember serisi sevdiğim bir seriydi. Keşke star tv puhu'da devam ettirseydi diyorum hep ama nerdeeee...
Birce'yi pek sevemezdim ama son iki projesiyle Gökçe Bahadır gibi sonradan sevdiğim isimler arasına girdi Belki Lale karakteri daha hoş ama bu maskulen tavrıyla da beni tavladı Tek başina yetiştirdiği bir kız annesi olması ise harika. Diğer dizide anneliği tırttı
Herneyse dizide karakter tasvirleri tek bir kesimi işaret ediyor Evet tvde bu yönde yayınlanamaz kesinlikle @The_Erinch
ama sonunda gerçek yanmiş ceseti sansursüz izlemek, sonunda bizde yapabiliyoruz dedim
Dizinin süresi çok uzun keşke 1 saatlik olup 6 bölüm olsaydı. Yarısında biraz kopmadım değil. Böyle karanlık polisiye dizi seven biri olarak şimdilik 7/10 umarım sonraki bölümler daha iyi olur.
Hergün 1 bölüm izliyıruz dimi @The_Erinch Geceye 1 bölüm daha atarım cunku
İkinci bölümüde demin bitirdim.
İlk bölümüne göre bir tık daha aşağı seviyede geçti.
Gene ülkemizdeki gerçekler üzerine kurulu bir hikaye üzerinden gidilmiş.
Bölüm sonu Başkomiserin Savcıya resti harikaydı.
10 üzerinden 7.
@Forumdash @Gizmen @Angelica
Off tamda elimde poağaca varken okudum Şişmiş yeşile dönmüştür şimdi 😱@Forumdash 3.bölümde 2 hafta boyunca su altında kalan bir kadın ceseti görüntüsü verildi sansürsüz.
Ben de şimdi 2.bölümünü bitirdim hız kesmeden 3.bölümü açtım ve senin dediğin ceset ile yüz yüze geldim 2.bölüm de iyiydi ama bu bölüm daha güzel olacak gibi bir hisse kapıldım daha gizemli başladı bölüm. Bu arada bir bölüm de şu savcı geberip onun cinayetini araştırsalar çok mutlu olacağımİkinci bölümüde demin bitirdim.
İlk bölümüne göre bir tık daha aşağı seviyede geçti.
Gene ülkemizdeki gerçekler üzerine kurulu bir hikaye üzerinden gidilmiş.
Bölüm sonu Başkomiserin Savcıya resti harikaydı.
10 üzerinden 7.
@Forumdash @Gizmen @Angelica
2.bölümde ölen kızın abisi mi hiç fark etmemişim bir daha bakacağım3.bölüm çoook iyiydi beee
Önce bişey sorayım. Cinayet büro ile bu bölüm arasındaki imkan farkı nedir? Devletin sistemine erişemiyormuydu bunlar?
Şunu sorcam çünkü. Yatırım danişmanı adamın ilk karısı yurtdişina kaça yolla cıkmadı ya Pasaportu var bunun vizesi var Bu kadın hiç mi kimlik kullanmadı. Hadi diyelim kadını boşver adamın arkadaşini da mı hiç aramamişlar Orada boşa zaman harcadik
Çağri merkezinde çalişan adam 2.bölümde ölen kızın abisi değil mi @The_Erinch @Gizmen
Son sahneleri Sofia gibi izledim ekran başinda İlk bölümde heycanlandiğim cesetlerin didklediklemeleri... Sonunda eli yüzü düzgün bi türk dizisi izlediğinizi anlıyorsunuz.
Bu bölüm kesinlikle 8.5/10 hak ediyor
Ben daha sadece ilk bölümünü izledim abi, o yüzden spoiler kutularını okumadım bilerek. Şimdi 2. bölümünü izleyeceğim.@Forumdash Kafanı çok detaylara yorma laaaa..... üzme kendini
Bugün son bölümüde izliyorum buraya çakıyorum yorumu
takipte kalın @Gizmen @Cervantes Bu arada spoiler içinde ki teorim hakkında ne düşünüyorsunuz
Bence doğru bir tespit.@Forumdash Kafanı çok detaylara yorma laaaa..... üzme kendini
Bugün son bölümüde izliyorum buraya çakıyorum yorumu
takipte kalın @Gizmen @Cervantes Bu arada spoiler içinde ki teorim hakkında ne düşünüyorsunuz
Ve sezonu bitirdim.
1 Saat 56 Dak ile tam bir film modunda...başından sonuna kadar soluksuz izledim.
Bu bölüm içinde belli noktalarda sizi tokatlayan anlara şahit olabilirsiniz.
Çok uzun soluklu ve uğraşlı bir dava izledik... Gene ülkenin acımasız arka pencere gerçeklerinin dahilinde..
Konu çok iyi hazırlanmıştı...
Ekip içinde sesi çıkmayanlarında sesinin çıktığı,eskip hakkında daha detaylı bilgiler aldığımız bir bölümüdü..
Net olarak devamı gelecek şekilde bitti ki öylede omalı.
Son dönemde yapılan başarılı bir yerli iş olmuş.
@Forumdash @Gizmen @Cervantes @Angelica
Tüm sezona puanım 10 üzerinden 8.5 dur.