Olsun, bir şey olmaz. Bu arada Boardwalk Empire bu akşam mı bitiyor?Yabancılara girersem işin içinden çıkamam.
Neyse en azından yayında olarak sınırlandığına göre aklıma gelen birkaç tanesini yazayım.
Komedilerden:
Sheldon Cooper | The Big Bang Theory
Jake Peralta | Brooklyn Nine-Nine
Amy Santiago | Brooklyn Nine-Nine
Phil Dunphy | Modern Family
Adam Goldberg | The Goldbergs
Richard | Silicon Valley
Dramalardan:
Rick Grimes | The Walking Dead
Nucky Thompson | Boardwalk Empire
Eli Thompson | Boardwalk Empire (bu ikisini yayında kıstasına uydurmak için son gündü bugün.)
Frank Gallagher | Shameless
Lip Gallagher | Shameless
Sarah | Orphan Black (temsili)
Khaleesi | Game of Thrones
Tyrion Lannister | Game of Thrones
Arya Stark | Game of Thrones
Aklıma gelen birkaç tane dedim ama baya yazdım yine. İkinci seviyeden sevdiklerimi eklesem bir 20-30 karakter daha rahat çıkar.![]()
Daha başka yok mu? Profil fotonu bile Zerrin yapmışın...Karagül - Kadriye Ana bi de masa örtüsünü çeken kız.![]()
Şaka yapmıştım zaten.Olsun, bir şey olmaz. Bu arada Boardwalk Empire bu akşam mı bitiyor?
Daha başka yok mu? Profil fotonu bile Zerrin yapmışın...![]()
Evet bu gece bitiyor, izliyor musun ya da izlemişliğin var mı?Olsun, bir şey olmaz. Bu arada Boardwalk Empire bu akşam mı bitiyor?
Daha başka yok mu? Profil fotonu bile Zerrin yapmışın...![]()
Biliyorum, izledim daha önceki bölümlerini de. Ama yoğunluğum nedeniyle son sezona bakmaya fırsatım olmadı. Bu sezon 6 bölümdü, değil mi?Evet bu gece bitiyor, izliyor musun ya da izlemişliğin var mı?![]()
Yok 8 bölüm, The Newsroom 6 bölüm.Biliyorum, izledim daha önceki bölümlerini de. Ama yoğunluğum nedeniyle son sezona bakmaya fırsatım olmadı. Bu sezon 6 bölümdü, değil mi?![]()
Müsait olduğumda başlarım, ben de çok özledim Nucky'yi...Yok 8 bölüm, The Newsroom 6 bölüm.![]()
İyi olmasına iyi ama öyle final sezonu diye çok da özel bir durumu yok. Özellikle ilk bölümler önceki sezonların ilk bölümleriyle aynı dozdaydı.
hayırrrr kim kime taş çıakrtır görürüzMedcezir : AYŞE ( PINAR TUNCEGIL)@Çiğdem- e taş cikartir
Reaksiyon : Duygu ( Nehir Erdoğan)
Karadayı : Feride (Bergüzar Korel)
Karagül : Özlem (Hilal Altinbilek)
Kara para ask : Bahar ( Tuvana turkay - diziden çıktı)
Ömer ( Engin Akyürek)
hayırrrr kim kime taş çıakrtır görürüz![]()
biliyorum cnm hayalet gibi birşey
Seksi atesli biseybiliyorum cnm hayalet gibi birşey![]()