2025 Metruk Adam - Film Yorumları

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,247
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Gy-rcqzW0AATr0G

Metruk Adam​

Yapım: OGM Pictures
Yönetmen: Çağrı Vila Lostuvalı
Senaryo: Deniz Madanoğlu, Murat Uyurkulak

Tür: Drama
Süre: 92 dakika

Oyuncular
Mert Ramazan Demir
Ada Erma
Rahimcan Kapkap
Edip Tepeli
Burcu Cavrar
Ercan Kesal

IMDb Linki

Konu
Yılların tamir edemediği ruhu yaralı bir adam olan Baran, ailesi tarafından üzerine yıkılan ve abisine ait olan suçun cezasını yıllarca çektikten sonra hayatını yeni baştan yazmak ister. Hiçbir zaman kolay olmayan hayatı, hapishaneden çıktıktan sonra da değişmeyecektir. Hayallerine ve hayata tutunmak için açmak istediği tamirhane, ailesinin geçirdiği kaza ve Baran’ın duvarlarını indiren yeğeni Lidya, ona sil baştan bir hayat yazacaktır. Yaşadığı aksiliklere rağmen Lidya ve kendi için verdiği mücadele, hayatını ve yaralı çocukluğunu da tamir edecektir.

• Harika
Reactions: Angelica
Dün akşam izledim çok güzeldi beğendim küçük kızla harika bir amca yeğen olmuşlar mutlaka izleyin

Sen Yaşamaya Bak tarzı bir film olmuş ama bir tık daha iyi yazılabilirdi sanki senaryo. Mert Ramazan Demir malum hikayeden kurtulunca daha çekici olmuş bu arada. :A

• Beğendim
Reactions: fredbalotellifanny
Sen Yaşamaya Bak tarzı bir film olmuş ama bir tık daha iyi yazılabilirdi sanki senaryo. Mert Ramazan Demir malum hikayeden kurtulunca daha çekici olmuş bu arada. :A
metruk adam filmini izledim değiniz gibi senaryo daha iyi yazılabirlirdi biraz aksiyon koşuşturma olabilirdi.Mert ramazan demir harika oynamış .ustası Ercan Kesal da harikaydı usta ve çalışan olarak beğendim.