- Katılım
- 27 Kasım 2012
- Mesajlar
- 21,195
- Reaksiyon puanı
- 8,292
- Puanı
- 1,060
- Yaş
- 31
Oyun devi THQ'nun iflası üzerine Koch Media'ya geçen Metro: Last Light'ın çıkış tarihi ertelendi. Yaklaşık 2 aydır sessizliğini koruyan Koch Media, THQ'dan ilk oyunu büyük ilgi gören oyunu aldıktan sonra ilk kez dün açıklama yaptı. Merakla beklenen oyunun çıkış tarihini Mart ayından Mayıs ayına erteledi. Oyun 14 Mayıs'ta piyasaya sürülecek.
Ertelenen oyun hakkında yanlış anlaşılmalar oluştuğu için ertelenmesi ile ilgili bugün açıklama yapıldı:
"Oyunun çıkışı için verdiğimiz yeni tarih bizim için oldukça önemli. Çünkü bu tarihi belirlerken iki farklı etkeni ortaya koyarak dengeleme yaptık. Bunlardan birisi Metro: Last Light'ı en iyi hale getirme, diğeri de hayranları fazla bekletmemekti."
"Elde ettiğimiz yeni zamanı 'vakit sömürme' amacıyla kullanmayacağız. Bu süre içerisinde 4A Games ile yakın olarak çalışıp Metro: Last Light'ı daha iyi hale getireceğiz. Metro serisi bizim elimizde hakettiği değeri ve ilgiyi görecek."
Son düzenleme: