Mesut Yar'dan Yalan Haberlere Son Nokta

Kelebeği alanlar senin kadar önemsemiyordur o ödülü :D
valla bilemiyorum kelebeği alan bu sezona damgamı vurdum der rahatlıkla :X
zaten artık kimsenin mazareti de kalmadı kanal d yandaşı deniilen ödülleri geçen sene atv dizisi karadayı bu sene star dizileri sömürdü :)))

valla bilemiyorum kelebeği alan bu sezona damgamı vurdum der rahatlıkla :X
zaten artık kimsenin mazareti de kalmadı kanal d yandaşı deniilen ödülleri geçen sene atv dizisi karadayı bu sene star dizileri sömürdü :)))
Kanal D Küçük Ağa dışında dizi çıkartamadığı için olmuş olabilir mi :D
Zaten en iyi drama dizisi ödülünü de Küçük Ağa dizisine verdiler :A

Kanal D Küçük Ağa dışında dizi çıkartamadığı için olmuş olabilir mi :D
Zaten en iyi drama dizisi ödülünü de Küçük Ağa dizisine verdiler :A
küçük osman var dizide denize düşmesiyle reytingi 27 e çıkaran, insanları kaç bölüm ağlatan biri :X

illa iyi iş çıkartmaları gerekmiyor denildiği gibi yandaşlara dağıtılan bir ödül olsa :X aramızda kalsına verilen ödül gyaet de yalan dünya ya da galip dervişe verilebilirdi mesela :X

küçük osman var dizide denize düşmesiyle reytingi 27 e çıkaran, insanları kaç bölüm ağlatan biri :X

illa iyi iş çıkartmaları gerekmiyor denildiği gibi yandaşlara dağıtılan bir ödül olsa :X aramızda kalsına verilen ödül gyaet de yalan dünya ya da galip dervişe verilebilirdi mesela :X
Çok göze batmamaları gerek :D yalan dünya kaç sezonluk dizi aynı şekilde galip derviş'de ilk başladığı zamanlarda ki gibi ilgi görmüyordu geriye sadece aramızda kalsın kalmıştı :)

Çok göze batmamaları gerek :D yalan dünya kaç sezonluk dizi aynı şekilde galip derviş'de ilk başladığı zamanlarda ki gibi ilgi görmüyordu geriye sadece aramızda kalsın kalmıştı :)
ellerinde seçenek çok komedi açısından en olmadı yeni gelen ezgi molaya giderdi :A

neyse bakalım bu sene hangi zirve oyuncular ve yapımlar kazanacak :X

Kenan alıyordur tabii ki 85 bin TL'yi Bergüzar o kadar hak etmiyor. :)