Mesut Yar'dan Sezonun TOP-5 Oyuncuları

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,722
Puanı
1,060
Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar kadın ve erkek oyuncular için sezonun top-5'ini hazırlamış.İşte Mesut Yar'a göre sezonun en başarılıları:

KADIN OYUNCULAR
  1. Bergüzar Korel
  2. Tuba Büyüküstün
  3. Yeşim Ceren Bozoğlu
  4. Fahriye Evcen
  5. Birce Akalay
ERKEK OYUNCULAR

1. Halit Ergenç
  2. Kenan İmirzalıoğlu
  3. Ahmet Kural
  4. Engin Akyürek
  5. Sarp Levendoğlu
@destere @sürgünüm @Bully @Çiğdem- @Forumdash @mrt-06 @denizz19 @ABAY_06 @yatutarsa @HachiKo @ozgur2113

Birce ve Sarp dışında ilgimi çeken isimler yok listede. :A Hem Serenay nasıl ilk 5'e giremez? :bağır:

benn kenan imirzalıoğlunun 1.sırada olmadığı listeleri ciddiye almıyorum :kiki::kiki:

Mesut akusta erkeklerde listede olmalıydı
Kadınlarda ise Şerif Sezer ve Hilal Altınbilek

Mesut Yar taraflı davranmış az biraz karagül izlesin görsün Mesut Akusta ve Hilal Altınbileğin karşılıklı sahnelerindeki oyuncluğu, onun dışında ben Fahriye Evcen,Sarp Levendoğlu ve Engin Akyürek'in oyuncluklarını beğenmiyorum

kadin ve erkek listesinde birinci sirada kari-koca)
Halit iyi oyuncu ama Kenan birinci olmaliydi bence)
Sarp ne alaka?

Doğru bir liste olmuş ama erkeklerde Engin Akyürek 1.sırada olmalıydı bence :)
o niye? Engin basarili ama daha dizisinin 13 bolumu surmus.Kenan 2 sezon Karadayiyla basarili bence 1-lik Kenanin olmaliydi .Turkiyede zaten reytingli 2 oyuncu var-Kenan,Halit

o niye? Engin basarili ama daha dizisinin 13 bolumu surmus.Kenan 2 sezon Karadayiyla basarili bence 1-lik Kenanin olmaliydi .Turkiyede zaten reytingli 2 oyuncu var-Kenan,Halit
Allah Allah kendi fikrimi neden açıklamak zorundayım bana göre en iyi erkek oyuncu Engin Akyürek farklı rollerle karşımıza çıkıyor ve çok iyi oynuyor :)

pardon siz bence yazdiniz yani subyektiv dusunceniz o zaman tamamdir

Turkiyede Kenanin uzerine oyuncu yok bu da benim obyektiv dusuncem ..Kimse eline su dokemez

Forum İstatistikleri

Konular
176,660
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919