Mesut'un kızı mı diye bilmiyorum ama aşırı tatlı geliyor banaZeynep, bende jeton ankesörde sıkıştı kaldı.Ne anlatmak istedi?
Beşiktaşlıyım da pek bir alakam yok. Tek tük izlerim maçlarını arada.Renktaş mıyız?![]()
@Emre Ozansoy da renktaşında pek takip etmiyor.Geçen derbi maçının konusu açtı.Şaşırdım, afalladım.Neyse ki sen birkaç maç seyrediyorsun.Beşiktaşlıyım da pek bir alakam yok. Tek tük izlerim maçlarını arada.![]()
@Emre Ozansoy oraya da mı konu açmaya başladı, helal olsun.@Emre Ozansoy da renktaşın da pek takip etmiyor.Geçen derbi maçının konusu açtı.Şaşırdım, afalladım.Neyse ki sen birkaç maç seyrediyorsun.![]()
Yavaş yavaş başladım ilgilenmeye.@Emre Ozansoy da renktaşın da pek takip etmiyor.Geçen derbi maçının konusu açtı.Şaşırdım, afalladım.Neyse ki sen birkaç maç seyrediyorsun.![]()
Değişiklik iyidir.@Emre Ozansoy oraya da mı konu açmaya başladı, helal olsun.![]()
@Emre Ozansoy oraya da mı konu açmaya başladı, helal olsun.![]()
Bundan sonra bakacağım bakalım kim BJK maçının konusunu daha çok açacak?Yavaş yavaş başladım ilgilenmeye.
Değişiklik iyidir.![]()
Şu kız Mesut'un kızı olduğu için galiba bana çok tatlı geliyor dediZeynep, bende jeton ankesörde sıkıştı kaldı.Ne anlatmak istedi?
(Seneye bu vakitlerde mevzu geçince GBG ne demek diye sordu )Ölene kadar unutmam artık![]()
Bu mesajı görmeden yazdım cevapMesut'un kızı mı diye bilmiyorum ama aşırı tatlı geliyor bana
Bu mesajımdan ne anladın diyorum![]()
Şu alıntı işleri ayrı ayrı olsa ya tek mesajda aynı anda birçok kişiye cevap verme durumunda iletileri okurken kafam çorbaya dönüyor.Şu kız Mesut'un kızı olduğu için galiba bana çok tatlı geliyor dedi
(Seneye bu vakitlerde mevzu geçince GBG ne demek diye sordu )
------
Bu mesajı görmeden yazdım cevap![]()
Başka türlü post kasan çok. Böylesi daha iyiŞu alıntı işleri ayrı ayrı olsa ya tek mesajda aynı anda birçok kişiye cevap verme durumunda iletileri okurken kafam çorbaya dönüyor.![]()
Kurunun yanında yaşı da yakıyorsun...Başka türlü post kasan çok. Böylesi daha iyi![]()
Ekli dosyayı görüntüle 98682
Tarihi anı da bırakalım 💙💛
Ekli dosyayı görüntüle 98683
Bu da dünya tatlısı Edoş😍
Şu üsttekine bak ozamanFenerbahçe'de çıktığı ilk maç olan Hatayspor maçına dair bir tane bile fotoğrafı olmayan futbolcu.
(bknz: mesut özil'in patlaması)
(bknz: mesut özil'in abartılmış bir balon olma ihtimalinin iyice artması)
Ben açmışım gibi yardırabilirsin.Serbest.Kesin sen açtın sanmıştım konuyu @12.Adam![]()
Beğenmedin miKesin sen açtın sanmıştım konuyu @12.Adam![]()
Hayır beğenmemekle alakası yok Mesut Özil'den bahsetmişti ondannBeğenmedin mi
Mesut Özil tuttuğum takıma gelmesinin yanı sıra bi de eniştemiz oluyorkonuyu haliyle açtım
PekalaBen açmışım gibi yardırabilirsin.Serbest.![]()
Maç oynanırken sahanın içinde olduğuna dair bir kanıt yok. 🤭Şu üsttekine bak ozaman![]()