Messi Asrın Teklifini Reddetti!

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,502
Puanı
860
5264154.jpg

Barcelona'nın Arjantli süper yıldızı Lionel Messi hakkında bugün Katalan basınında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Kulübe yakınlığı ile tanınan El Mundo Deportivo'nun haberine göre, Messi Barça ile sözleşmesini yenilemeden önce kendine gelen astronomik teklifi reddetti.

İddiaya göre Çin Ligi ekiplerinden Hebei China Fortune Messi'ye yıllık 100 milyon € önerdi ancak Arjantinli yıldız bu teklifi geri çevirdi.

Barça ile sözleşmesini 2021 yılına kadar uzatan Messi bu teklifi kabul etseydi dünyanın en çok kazanan futbolcusu olacaktı.​

Vergiler mi fazla acaba Devlet o yüzden mi izin veriyor bu paralara. Sadece Messi'nin reklamı için bu paraların verileceğini düşünmüyorum. Çin'in mantıklı bir sebebi var ama yıllardır çözemiyorum.

Biliyor tabi başka bir takımda hiç olacağını :A

Efsane olmak varken, "yılın futbolcusu" seçilmeye devam etmek varken ne diye teklifi kabul etsin? Ben de kabul etmezdim. Yeni bir maceraya gerek yok. :)

2023 yılında gelen "keşke kabul etseymişim" hissi... Acın, acımızdır Messi abim. Sezon sonu Amerika veya Suudi Arabistan yapar telafi edersin...

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: 12.Adam and MasacRE