Bu düşme olayı bi tek bana yaradı galiba. Top 15'e girmişim. Hangi konuyu silmişlerse ellerime sağlık, çok bi şey yazmamışım.
(e) :ban:Bu düşme olayı bi tek bana yaradı galiba. Top 15'e girmişim. Hangi konuyu silmişlerse ellerime sağlık, çok bi şey yazmamışım.
Konu açmada girmişim demek haberim yoktu.@denizz19 da Top 15'e girip çıkmış. Tebrik eder, geçmiş olsun dilerim.
Konu açmada girmişim demek haberim yoktu.
İyi de senin o gönderdiğin mesajda en başta Fks14 var normalde mesaj yazmada 1.sırada Ozan yer alıyor. Aynı zamanda ben mesaj yazmada ilk 15 değil 16.sıradaydım henüz.Yok yok. Mesaj yazmada girmişsin. Konudaki resme baksana. Kısa bir süreliğine de olsa.
İyi de senin o gönderdiğin mesajda en başta Fks14 var normalde mesaj yazmada 1.sırada Ozan yer alıyor. Aynı zamanda ben mesaj yazmada ilk 15 değil 16.sıradaydım henüz.
Tamam durum şimdi anlaşıldı.
Mesajlarda düzenleme oldu. Ben de Fks14 OzaN'ı geçince hemen konu açtım. Resmi de ekledim. Yani gerçekten de geçmişti ama düzenleme bittiğinde Fks14'ün de mesaj sayısı azaldığı için, OzaN tekrar 1.liğe oturdu.
Seninki de tıpkı bunun gibi oldu. Yani düzenleme sırasında Top 15'e girdin. Ama düzenleme bitince Top 15'ten çıktın. Aslında girdin denilmez ama şaka amaçlı öyle dedim.
- - - Ekleme - - -
Yani gerçekten de girdin ve çıktın sonuç olarak.