survivor konusunda bazı kişiler post kasıyordu doğru ama bunu herkese yüklemek yanlış
survivor konusunda bazı kişiler post kasıyordu doğru ama bunu herkese yüklemek yanlış
Yarası olan gocunur .survivor konusunda bazı kişiler post kasıyordu doğru ama bunu herkese yüklemek yanlış
eğer ben öyle birşey yapmak isteseydim tüm konularda yapardım ve mesaj sayım 4.000 lerde olmazdı.Yarası olan gocunur .
Yaran varsa gocun yoksa gocunma hey allahım yaeğer ben öyle birşey yapmak isteseydim tüm konularda yapardım ve mesaj sayım 4.000 lerde olmazdı.
üstteki mesajında genel konuşmuşşun , herkesi suçluyorsun yani , göremdiğin birşey hakkına genel konuşmaYaran varsa gocun yoksa gocunma hey allahım ya
Suçladığım kişiler kendilerini biliyor hem tut ki herkesi suçladım sanane her mesajımda sana hesap mı verecem işine baküstteki mesajında genel konuşmuşşun , herkesi suçluyorsun yani , göremdiğin birşey hakkına genel konuşma
şu mübarek ayda insanlara sinirlenme , sakin olSuçladığım kişiler kendilerini biliyor hem tut ki herkesi suçladım sanane her mesajımda sana hesap mı verecem işine bak
Sakin halim bu zatenşu mübarek ayda insanlara sinirlenme , sakin ol
Neyse ya , uzuatmayacağım istediğin gibi yapSakin halim bu zaten
Hacı bende anlamadım zaten o 13 sayfa vadi konusunda nasıl silinmiş ):aga söyledik bişey yapılmıyor işte o mesajlar siliniyor bu post kasanların ki silinmiyor!
Aynen.Bu konuyu uplatmakta fayda var. Görmeyen görsün. Son günlerde iyice artti kisa ve anlamsiz mesajlar.