bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,284
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Görüyorsun çok az giriyorum.Senaristliği kabul etmediğin için
Sürekli forumdasın be sen mi az giriyonGörüyorsun çok az giriyorum.
Bi bugün çok takıldım dün hiç yoktum meselaSürekli forumdasın be sen mi az giriyon
ben gördümmü cevaplıyorum vlla tepki vermiyorsam bildirimi görmemişim bana gelmemiş demektir
ben gördümmü cevaplıyorum vlla tepki vermiyorsam bildirimi görmemişim bana gelmemiş demektir
tepki vermiyorsam dedimya cnm beğeni gülmede bunların içinde hiç tepkisiz mesajı bırakmamvalla çoğuna cevap vermiyosun cnm anca gülüyosun
tepki vermiyorsam dedimya cnm beğeni gülmede bunların içinde hiç tepkisiz mesajı bırakmam
ben foruma yeni girebildim cnm zaten son günlerde foruma girmekte zorlanıyorum bu aralar yoğunum bazı sıkıntılar var pek vakit bulamıyorum girmeye foruma kendi yarışmamlada çok ilgilenemedim zatentmm dün akşam niye yıldızlar yarışıyor da yoktun
ben foruma yeni girebildim cnm zaten son günlerde foruma girmekte zorlanıyorum bu aralar yoğunum bazı sıkıntılar var pek vakit bulamıyorum girmeye foruma kendi yarışmamlada çok ilgilenemedim zaten
yok öyle ciddi birşey yokta annem yine bunaltmaya başladı temizlik o şu bu işte sürekli birşeyler çıkarıyor komşularda yoğun gelmeye basladılar bu ara sabah akşamHayırdr inşallah kötü birşey yok demi
yok öyle ciddi birşey yokta annem yine bunaltmaya başladı temizlik o şu bu işte sürekli birşeyler çıkarıyor komşularda yoğun gelmeye basladılar bu ara sabah akşam
pek vakit bulamıyorum şu 1 haftada
akrabalarına yamamaya çalısanlar olmustu oluyorda ama ben taviz vermiyorum tabihee komşular sana görücümü getiriyorlar yoksa
akrabalarına yamamaya çalısanlar olmustu oluyorda ama ben taviz vermiyorum tabi