Meryl Streep Rock Yıldızı Oldu

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
thumbnail_1437312358.jpg

Oscarların vazgeçilmez oyuncusu Meryl Streep'in yeni filmi Ricki and The Flash'ın fragmanı yayınlandı.

Yönetmen koltuğunda Jonathan Demme'nin oturduğu filmin senaristliğini Diablo Cody'nin üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Meryl Streep dışında, Meryl Streep'in kızı Mamie Gummer, Kevin Kline, Sebastian Stan, Audra McDonald yer alıyor.

Meryl Streep'in rock yıldızı olmak hayalleriyle ailesini terk edip, döndüğünde ailesini geri kazanmaya çalışan bir kadın olarak izleyeceğimiz filmde Meryl Streep şarkı da söyleyecek.

Ricki and The Flash'ın vizyon tarihi ülkemizde 11 Eylül olarak belirlendi.

Son düzenleme:
Seytan Marka Giyer de çok başarılıydı. Kadın her şeyde başarılı.
@Çiğdem- bak kadın 70 yaşında ama seni cebinden çıkartır.
Şen onun yaşına gel yatağında evlilik programları izlersin. :D

Fragmanlar bana göre umut vaat etmiyor, ama Meryl (iyi bir kampanya yapılırsa tabii) yine havadan bir adaylık kapabilir gibi.

Son düzenleme:
Filmden konuyu açmadan önce haberim oldu. Ben de Meryl nerede bu sezon diyordum. :D Neyseki adaylığı hazırmış, rahatladım. :D

Rolü farklıymış. Umarım salt dram olmaz, komediye çok uygun bir konu çünkü bence.

Fragmanlar bana göre umut vaat etmiyor, ama Meryl (iyi bir kampanya yapılırsa tabii) yine havadan bir adaylık kapabilir gibi.
Film pek parlak gibi gelmedi bana ama Meryl Streep yine Oscar adaylığı alır herhalde default olaraktan. :D
Filmden konuyu açmadan önce haberim oldu. Ben de Meryl nerede bu sezon diyordum. :D Neyseki adaylığı hazırmış, rahatladım. :D

Rolü farklıymış. Umarım salt dram olmaz, komediye çok uygun bir konu çünkü bence.
ne istiyorsunuz kadından bırakın alsın adaylığı :F

Adaylık aldığı her filmi izlemedim, gerçi nasıl izleyeyim 458166 tane var. .ss :D

İşin şakası bir yana da bence bu kadar fazla adaylık alması pek normal değil. Mutlaka hak ettikleri vardır, ama çoğu da hak edilmemiş adaylıklar gibi duruyor.

Adaylık aldığı her filmi izlemedim, gerçi nasıl izleyeyim 458166 tane var. .ss :D

İşin şakası bir yana da bence bu kadar fazla adaylık alması pek normal değil. Mutlaka hak ettikleri vardır, ama çoğu da hak edilmemiş adaylıklar gibi duruyor.
altı üstü 14 (b) adaylık :F

Alsın ben zaten destekliyorum çoğu yıl, kadın cidden efsane yine de her yıl her yıl biraz bıkkınlık oluyor. :D

Ayy filmi izledim rezalet.:F
Adaylığı falan unutun bence. Meryl iyi oynamış sayılır ama film tırt yani ne kadar iyi oynasanda kar etmez bence.:D
Meryl'ın kostüm güzel onun dışında bir numarası yok bence.

Bu arada filmden Obama'ya gönderme vardı. Meryl Streep ile Obama'nın arası iyi diye biliyordum. Bir şaşırdım izlerken.:D

Yorumlar baya kötü zaten, belki izlemem bile. :D

Anti eşcinsellik içeren bir film. Son kararı beğenmeyenler yapmış filmi belli.:D Filmi izledim ama hiç bir şey aklımda kalmadı nerdeyse. Öyle iyi bir film değil.
Denildiği gibi şu dönemde bol bol eşcinsel filmleri izleyeceğiz.