her g,ün 2 tane açiyim 4 değil .ss
ayrıca gördüğün gibi yüksek bütçeli reaksiyondan; tubalı enginli kpa dan; nurgüllü erkanlı paramparçadan daha fazla ilgi gördü meryem cannesda hem de daha dizinin adı,konusu,kadrosu belli değilken
Sayende.
her g,ün 2 tane açiyim 4 değil .ss
ayrıca gördüğün gibi yüksek bütçeli reaksiyondan; tubalı enginli kpa dan; nurgüllü erkanlı paramparçadan daha fazla ilgi gördü meryem cannesda hem de daha dizinin adı,konusu,kadrosu belli değilken
partiyi ben mi düzenledim kanal yöneticilerini meryemin peşine ben mi taktımSayende.
partiyi ben mi düzenledim kanal yöneticilerini meryemin peşine ben mi taktım
çok beklicen panpa@xemrexxx bu kadar ilgi hayra alamet değil, 2. Dizisiyle çöküş yakın gibi
dünyanın yönetimini ele almışken @Çiğdem- gibi çirkinleri öldürsün benceSultanımı çekemeyenler gitsin küçük ağa gibi dizileri izlesin
Kalitenin sultanı kendisi tüm dünyanın sultanı...
Dünyayı ben yöneticem diyordu.Şimdiden çalışmalara başlamış sultanım:
çokk ayıppp bir bayan böyle eşyler söylenmez hiç terbiye öğreten olmadımı sizlere 🙂🙂🙂dünyanın yönetimini ele almışken @Çiğdem- gibi çirkinleri öldürsün bence
aferin yol gelKalitenin dibisin senBunu bugün çok iyi anladım @xemrexxx diziye şans vericem ama Meryem için değil sen izliyorsan bi bildiğin vardır
gerçekleri açıkladık şuradaçokk ayıppp bir bayan böyle eşyler söylenmez hiç terbiye öğreten olmadımı sizlere 🙂🙂🙂
elem keder pek belli olmamış amaGüzel güzel tebrikler bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?