her g,ün 2 tane açiyim 4 değil .ss
ayrıca gördüğün gibi yüksek bütçeli reaksiyondan; tubalı enginli kpa dan; nurgüllü erkanlı paramparçadan daha fazla ilgi gördü meryem cannesda hem de daha dizinin adı,konusu,kadrosu belli değilken![]()
Sayende.
her g,ün 2 tane açiyim 4 değil .ss
ayrıca gördüğün gibi yüksek bütçeli reaksiyondan; tubalı enginli kpa dan; nurgüllü erkanlı paramparçadan daha fazla ilgi gördü meryem cannesda hem de daha dizinin adı,konusu,kadrosu belli değilken![]()
partiyi ben mi düzenledim kanal yöneticilerini meryemin peşine ben mi taktımSayende.![]()
partiyi ben mi düzenledim kanal yöneticilerini meryemin peşine ben mi taktım![]()
çok beklicen panpa@xemrexxx bu kadar ilgi hayra alamet değil, 2. Dizisiyle çöküş yakın gibi![]()
dünyanın yönetimini ele almışken @Çiğdem- gibi çirkinleri öldürsün benceSultanımı çekemeyenler gitsin küçük ağa gibi dizileri izlesin
Kalitenin sultanı kendisi tüm dünyanın sultanı...
Dünyayı ben yöneticem diyordu.Şimdiden çalışmalara başlamış sultanım:![]()
çokk ayıppp bir bayan böyle eşyler söylenmez hiç terbiye öğreten olmadımı sizlere 🙂🙂🙂dünyanın yönetimini ele almışken @Çiğdem- gibi çirkinleri öldürsün bence![]()
aferin yol gelKalitenin dibisin senBunu bugün çok iyi anladım @xemrexxx diziye şans vericem ama Meryem için değil sen izliyorsan bi bildiğin vardır
![]()
gerçekleri açıkladık şuradaçokk ayıppp bir bayan böyle eşyler söylenmez hiç terbiye öğreten olmadımı sizlere 🙂🙂🙂
elem keder pek belli olmamış amaGüzel güzel tebrikler bakalım.![]()