Meryem Uzerli'nin Yeni Dizisinden Bilgiler

kss ne alaka lo :F daha konu belli değil :F

mbc den çok şüphe etmemeli türkiyşedeki yaım şirketleri total işlere yönelmişken :A

meryem tek başına tutturur tabisi de :bhr:

20 dk ilker aksumda sorun yoktu oyunculuğu çok iyi olduğu için hedef oldu

ekranların ronaldosu kadın:bhr:
Tek başına tutturamaz :)

kss ne alaka lo :F daha konu belli değil :F

mbc den çok şüphe etmemeli türkiyşedeki yaım şirketleri total işlere yönelmişken :A

meryem tek başına tutturur tabisi de :bhr:

20 dk ilker aksumda sorun yoktu oyunculuğu çok iyi olduğu için hedef oldu

ekranların ronaldosu kadın:bhr:
Tek başına tutturamaz :)
çok rahat tutturici görücen:X

dünyanın her yerinden gelen habercilerin önünde imzalayacakmış.İşte bir stara da bu yakışır:)Starım ve meryemim harika ikili:)

:Fyurtdışında dünyanın her yerinden gelecek gazetecilerin önünde imza atacak:DMillet büyütüyor sultanımı:)
İşte bende onu diyorum. Sonu hüsran olursa ne yapacaklar? Bu kadar büyütülecek bir oyuncu değil :)

:Fyurtdışında dünyanın her yerinden gelecek gazetecilerin önünde imza atacak:DMillet büyütüyor sultanımı:)
İşte bende onu diyorum. Sonu hüsran olursa ne yapacaklar? Bu kadar büyütülecek bir oyuncu değil :)
büyütülecek bir oyuncu bence...tabi herkesin beğenisi farklı mesela sen de fahriyeyi seviyorsun bende seviyorum ama meryem gerçekten star...

büyütülecek bir oyuncu bence...tabi herkesin beğenisi farklı mesela sen de fahriyeyi seviyorsun bende seviyorum ama meryem gerçekten star...​
Tek 1 dizide oynamakla Star olunmaz. Bende Meryem Uzerliyi seviyorum. Hürrem Sultan karakteri efsaneydi ama Meryem'e Star demek çoğu Star'a haksızlık olur :)

şu an reytingi en sağlam isimlerden:X
Tek 1 projesi var. Buna göre değerlendirmemek gerek bence :)

büyütülecek bir oyuncu bence...tabi herkesin beğenisi farklı mesela sen de fahriyeyi seviyorsun bende seviyorum ama meryem gerçekten star...
Tek 1 dizide oynamakla Star olunmaz. Bende Meryem Uzerliyi seviyorum. Hürrem Sultan karakteri efsaneydi ama Meryem'e Star demek çoğu Star'a haksızlık olur :)
Sen çiğdemi de geçtin:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy