Meryem Uzerli'nin Yeni Dizisi!

hiç debelenme saydiğim isimler 2 proje birden yürütüyorlar:X Fol yok yumurtasını tartişiyoruz yine sayende:X
ece melek inkini saymıyorum bile medcezirin 91 bölümlük orjinali var bak bak oalylara yaz:F
karadayıyı izleyen beğenimiy zaten bergüzar ile kenan nereye kadar tutacak izleyiciyi acaba :A

zaten geçen gün çıkar haberde meryemin güçlü bir kadını oynayacağı söylenmişti kalemi güçlü biri yazsa daha iyi :A

ece melek inkini saymıyorum bile medcezirin 91 bölümlük orjinali var bak bak oalylara yaz:F
karadayıyı izleyen beğenimiy zaten bergüzar ile kenan nereye kadar tutacak izleyiciyi acaba :A

zaten geçen gün çıkar haberde meryemin güçlü bir kadını oynayacağı söylenmişti kalemi güçlü biri yazsa daha iyi :A
Medcezir orjinaliyle bir mi gidiyor????
Karadayı beğenilmiyor mu???? Yoksa süresine mi atar yapılıyor???
Güçlü kadını oynayacağina göre demek Meryem'in yeni modern günümüz kadını olacak :A Tekrara düşecek rolü, sadece kıyafet değişecek :A

Medcezir orjinaliyle bir mi gidiyor????
Karadayı beğenilmiyor mu???? Yoksa süresine mi atar yapılıyor???
Güçlü kadını oynayacağina göre demek Meryem'in yeni modern günümüz kadını olacak :A Tekrara düşecek rolü, sadece kıyafet değişecek :A
rolünü ne ka iyi oynamış ki sondan bir önceki cümledde hürremin yeni moddern günümüz hali yerine meryemin diyorsun:A güçlü kadını oynamak demek aynı rol demek değil misal beren aşk ı memnuda da güçlü kadındı intikamda da ama senaryo ve karakter arası dağlar ka fark var:A sen kenan gibi aynı rollere kalacak biri mi sanıyon meryemimi :A

medcezirde karakterler orjinaline uygn geliyor yoksa 1-2-3 bölümlük karakter yazar mı bizim senaristler :F tek dğeişecek nokta serenayın lezbiyen öpüşmesi olur daha doğrusu o olaylar olmaz :F
karadayı beğenilmiyor millet söve söve izliyor :F

rolünü ne ka iyi oynamış ki sondan bir önceki cümledde hürremin yeni moddern günümüz hali yerine meryemin diyorsun:A güçlü kadını oynamak demek aynı rol demek değil misal beren aşk ı memnuda da güçlü kadındı intikamda da ama senaryo ve karakter arası dağlar ka fark var:A sen kenan gibi aynı rollere kalacak biri mi sanıyon meryemimi :A

medcezirde karakterler orjinaline uygn geliyor yoksa 1-2-3 bölümlük karakter yazar mı bizim senaristler :F tek dğeişecek nokta serenayın lezbiyen öpüşmesi olur daha doğrusu o olaylar olmaz :F
karadayı beğenilmiyor millet söve söve izliyor :F
Aşk-ı Memnu'yu da İntikam'ı da izlemesem dediğin karakterlere inanırdım.Beren son 3 projesinde de birbirnden farklı karakter oynadı. Aşk-ı Memnu'da güçlü kadın değildi, İntikam'da güçlü kadındı:T:

Medcezir haberi. Okumamiş olamazsın yorum bile yapmişssin :F:F:F
https://fav10.net/forum/threads/medcezir-hakkında-Şok-gelişme.202027/

BİR ARAŞTIRMALI :A

ayrıca bihter de güçlü kadın değilse :F :F
Bihter tabii güçlü kadın değildi. Fettan diyebilirsin ama güçlü değildi. Güçlü kadın dediğin kendine yapılanların bedelini elbet bir bölümde alır. Bihter yapabildi mi böyle bişey??? HAYIR!!!!!

İntikam'daki rolü dediğimi tam taımlıyor. İntikam'da güçlü kadındı ama Aşk-ı Memnu'da değildi.

Bihter tabii güçlü kadın değildi. Fettan diyebilirsin ama güçlü değildi. Güçlü kadın dediğin kendine yapılanların bedelini elbet bir bölümde alır. Bihter yapabildi mi böyle bişey??? HAYIR!!!!!

İntikam'daki rolü dediğimi tam taımlıyor. İntikam'da güçlü kadındı ama Aşk-ı Memnu'da değildi.
behlülü o ka tehdit etti istediğini aldı zaman zaman:A anasıyla savaştı o ka:A ednana istediklerini bir bir yaptırdı

K.bakmada eğer diğer karakteri dize getiremiyor hezimete uğratamıyor kendisi hezimete uğruyorsa sonunda o karakter güçlü değildir :A
ne alakası var şimdi :F my de valide sultan da hürremi dize geitremedi güçsüz mü oldu şimdi
öbgz nin sounda caroline kaybedden oldu güçsüz karakter mi oldu :F

ne alakası var şimdi :F my de valide sultan da hürremi dize geitremedi güçsüz mü oldu şimdi
öbgz nin sounda caroline kaybedden oldu güçsüz karakter mi oldu :F
Valide Hürrem'den önce güçlüydü Hürrem'den sonra tabi ki güçsüz karakter oldu:F Dize getirebildi mi???

Caroline'nin de güçlü kadın rol modeli oldugunu da ilk senden duyuyorum :F:F Cemile'yi örnek verseydi aha anlamiş dediğimi derdim ama Caroline'i örnek vermek nedir??? :F:F: Böyle örnek verdikten sonra tartimaya bile girmek hataymiş onu anladım:F:F:F

Valide Hürrem'den önce güçlüydü Hürrem'den sonra tabi ki güçsüz karakter oldu:F Dize getirebildi mi???

Caroline'nin de güçlü kadın rol modeli oldugunu da ilk senden duyuyorum :F:F Cemile'yi örnek verseydi aha anlamiş dediğimi derdim ama Caroline'i örnek vermek nedir??? :F:F: Böyle örnek verdikten sonra tartimaya bile girmek hataymiş onu anladım:F:F:F
tamam öyle olsun :F meryem ay yapımı seçmedi ya parlak kaptırmış @Çiğdem- gibi oldun :F

direkt ece-melek sema-eylem dedin :F neyse meryemim ay yapımı seçmemekle akıllılık etmiş ay yapımın dizilerinde erkek başrol baskın hep meryemim hiçbir erkeğin gölgesinde kalamaz senaryoda:F
Nasıl erkek baskın???? Beren'in dizileri ne güne duruyor??? Sanki ortalıkta kadın oyuncu var???
Bi Meryem bi Beren eğer ay yapımla devam ederse Bergüzar ve Seranay'da olur :X

Nasıl erkek baskın???? Beren'in dizileri ne güne duruyor??? Sanki ortalıkta kadın oyuncu var???
Bi Meryem bi Beren eğer ay yapımla devam ederse Bergüzar ve Seranay'da olur :X
şu anki 4 dizisini kastediyorum :F zaten şu anki ay yapımla 3 sene önceki aynı değil öncekiler herkese hitap eden dizilerdi şimdi hepsinin belli bir gurubu var:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy