Arapları hiç sevmem zaten Meryem'i sevmemem için bir sebep daha.ne alakası var arabik sitelerde herkesi geçti sultanım seveni çok her tweeti haber oluyor![]()
Arapları hiç sevmem zaten Meryem'i sevmemem için bir sebep daha.ne alakası var arabik sitelerde herkesi geçti sultanım seveni çok her tweeti haber oluyor![]()
yanlız rusyadan pakistana balkanlara türkiyeye her yerde durum buArapları hiç sevmem zaten Meryem'i sevmemem için bir sebep daha.![]()
2.dizisi Türkiye'de tutsun o zaman susarım belki.yanlız rusyadan pakistana balkanlara türkiyeye her yerde durum bubir dünya starı meryemim
![]()
kadın dünya starı diyorum sen türkiyede dizisi tutsun diyon2.dizisi Türkiye'de tutsun o zaman susarım belki.![]()
Keske vampir gunluklerine gelseydikadın dünya starı diyorum sen türkiyede dizisi tutsun diyon![]()
Türk halkını hafife mi alıyon sen melunkadın dünya starı diyorum sen türkiyede dizisi tutsun diyon![]()
HALKIN GÖNLÜNDE ZİRVEDE ZATEN MERYEMTürk halkını hafife mi alıyon sen melun![]()
DAHAdiziyi görmedin şoparYazık etmiş kendineTİMS'de bari kalaydı yaa
![]()
çiğdem diziyi bırkaırdı kıskançlıktan
Birakmazdi bence hem kendi kitlesi var hemde meryemin kitlesi eklenirdi dizi 6. Sezonunda cosardi Ian Somenhalderin partneri olurdu çok yakisirlardi 1978 dogumlu Ian.Meryemde 1982HALKIN GÖNLÜNDE ZİRVEDE ZATEN MERYEM
DAHAdiziyi görmedin şopar
çiğdem diziyi bırkaırdı kıskançlıktan![]()
iki dk dde nasıl yazdınBirakmazdi bence hem kendi kitlesi var hemde meryemin kitlesi eklenirdi dizi 6. Sezonunda cosardi Ian Somenhalderin partneri olurdu çok yakisirlardi 1978 dogumlu Ian.Meryemde 1982![]()
@Çiğdem- @*YıldırıM*
Yazarim bn yahu yalniz @Çiğdem- cevap bile vermedi bu yazdiklarima gercekten Damonla Cok yakisirlardi Damonda basroldeki kizin pesini birakip Meryemime gelirdiiki dk dde nasıl yazdın![]()
hayırrr somerhalder meryemle olamaz somerhalder meryeme bakmaz bir kere @xemrexxxBirakmazdi bence hem kendi kitlesi var hemde meryemin kitlesi eklenirdi dizi 6. Sezonunda cosardi Ian Somenhalderin partneri olurdu çok yakisirlardi 1978 dogumlu Ian.Meryemde 1982![]()
@Çiğdem- @*YıldırıM*
Bakar bidefa bide cok yakisirlar gercektende bak objektif bak kiskanclik yapma cok uyumlu olurlar
Görsem nolcak 😕 Yapımcıya güvenseydim Özcan'ın dizisinide pohpohlardımHALKIN GÖNLÜNDE ZİRVEDE ZATEN MERYEM
DAHAdiziyi görmedin şopar
çiğdem diziyi bırkaırdı kıskançlıktan![]()
özcanın dizisi ne olursa oslun özcan batıracak zatenGörsem nolcak 😕 Yapımcıya güvenseydim Özcan'ın dizisinide pohpohlardım![]()
Meryem'in dzisi de belki batacak?? Kız daha bir dizi yaptıözcanın dizisi ne olursa oslun özcan batıracak zatenbir de pohpohlayayın da güleydik
![]()
meryem kendini kurtarır o bir dünya starı sonuçtaMeryem'in dzisi de belki batacak?? Kız daha bir dizi yaptıMeral gibi birisi senaryo yazmiş. Bu dizinin senaristi kim olacak? Sema-Eylem Ece-Melek olsun ki anca kurtarır
![]()
hiç debelenme saydiğim isimler 2 proje birden yürütüyorlarmeryem kendini kurtarır o bir dünya starı sonuçtaayrıca sema-eyleme ve ece-melek e en iyi kadrolar verildi bu sene kpa ve kss de sonuç ortada
meryem onları kurtarsın
![]()