Meryem Uzerli'nin Yeni Dizisi!

Ben öyle düşünmüyorum. :A Neyse bakalım tutturabilecek mi 2.dizisini :)
Tabi partneri çok önemli iyi bir oyuncu olmalı...Şu anlaşılıyor ki Meryem ve Kıvanç aynı dizide olmayacak çünkü Kıvanç Kurt Seyit bittiğinde yeni günümüz dizisi ve ay yapım ve kaliteli kanal starla :)
Ama Meryem ve Okan iyi ikili olurlar:)

Aynen ama reklam gelirleriyle fazla fazla çıkarır o parayı:D
Insallah :)
Ben öyle düşünmüyorum. :A Neyse bakalım tutturabilecek mi 2.dizisini :)
Tutar merak etme 😉

Tabi partneri çok önemli iyi bir oyuncu olmalı...Şu anlaşılıyor ki Meryem ve Kıvanç aynı dizide olmayacak çünkü Kıvanç Kurt Seyit bittiğinde yeni günümüz dizisi ve ay yapım ve kaliteli kanal starla :)
Ama Meryem ve Okan iyi ikili olurlar:)

Evet olurlar :bhr:

o kadar eleştirsem de gerçek şu ki ; meryem uzerli görünümü şivesiyle seksi biri . (balık etli tiplerden hoşlanan biri olarak ) ama 2. dizisini tutturması zor gibi . şöyle ki ;nurgül yeşilçay asmalı konakla fenomen star oldu ünlendi, ama sonraki projelerinde hiç başarı sağlayamadı

o kadar eleştirsem de gerçek şu ki ; meryem uzerli görünümü şivesiyle seksi biri . (balık etli tiplerden hoşlanan biri olarak ) ama 2. dizisini tutturması zor gibi . şöyle ki ;nurgül yeşilçay asmalı konakla fenomen star oldu ünlendi, ama sonraki projelerinde hiç başarı sağlayamadı
olumlu örnekelr de çok misal beren saat aşkı memnu üstüne fatmagül :X ece uslu kara melek üstüne zerda :X

beren saat intikam dizisinde , tuba büyüküstün makedonyada çekilen bir diziyle reyting kurbanı oldular dizide partner da çok önemli
tuba makedonya dizisinde oynamadı o hazaldı
berenin intikam dizisi ilk sezon total 7.5 ab 8.5 ortalama aldı, kaldı ki yurtdışına en pahalıya satılan dizi oldu oradan gelen parayla da devam etti beren evlenmese devam ettirirlerdi

bir de nurgül yeşilçay asmalı konktan sonra melekler adasında oynad o da 10+ reyting alıyordu
ezogelin dizisi de ilk sezon 10+ aldı 2.sezon bitti

tuba makedonya dizisinde oynamadı o hazaldı
berenin intikam dizisi ilk sezon total 7.5 ab 8.5 ortalama aldı, kaldı ki yurtdışına en pahalıya satılan dizi oldu oradan gelen parayla da devam etti beren evlenmese devam ettirirlerdi

bir de nurgül yeşilçay asmalı konktan sonra melekler adasında oynad o da 10+ reyting alıyordu
ezogelin dizisi de ilk sezon 10+ aldı 2.sezon bitti
hazal dı doğru. intikam dizisi o ilk iyi reytingleri nejat işler sayesinde aldı. o gidince reytingler düştü dava açıldı. ve final. acaba nurgül den mi partnerlerin hiç mi reytinglereri yoktu. ve son bir iki yıldır yaptığı başarılı işlrer varmı ben hatırlamıyorum

hazal dı doğru. intikam dizisi o ilk iyi reytingleri nejat işler sayesinde aldı. o gidince reytingler düştü dava açıldı. ve final. acaba nurgül den mi partnerlerin hiç mi reytinglereri yoktu. ve son bir iki yıldır yaptığı başarılı işlrer varmı ben hatırlamıyorum
aşk ve ceza da aynbısı oldu ilk sezon iyi gitti 9-10 reyting civarı ikinci sezon öbgz gelince düştü :X nurgül en kötü ihtimal ilk sezonu izlettiriyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy