Türkler bir hayran olsun da önce Araplara bakılır.Neden başarılı olamasın ki araplar ona hayranHem star meryeme 2 milyon verecek ya o 2 milyonu araplardan geri alacakmış
![]()
Türkler bir hayran olsun da önce Araplara bakılır.Neden başarılı olamasın ki araplar ona hayranHem star meryeme 2 milyon verecek ya o 2 milyonu araplardan geri alacakmış
![]()
Okan süper seçim olur.![]()
Anlamadim bn yapımcı oyuncu ya verdigi para yetmiyor bide stara 2 milyonmu vercek .saNeden başarılı olamasın ki araplar ona hayranHem star meryeme 2 milyon verecek ya o 2 milyonu araplardan geri alacakmış
![]()
Owwwwwwwwww 😱Sokağa çık sor herkes ona hayran ele başları da benimTürkler bir hayran olsun da önce Araplara bakılır.![]()
Hayır kanal arap ülkesinde yayınlanacak ya öyle karşılayacak yabancı firma olduğu içinde ne demek tabikide iyi seçim olur
Anlamadim bn yapımcı oyuncu ya verdigi para yetmiyor bide stara 2 milyonmu vercek .sa
Anladim iyiymis starin cebinden para cikmayacak o zmaan bi diziye bolum basi para vercek o kadarOwwwwwwwwww 😱Sokağa çık sor herkes ona hayran ele başları da benimve @xemrexxx
Hayır kanal arap ülkesinde yayınlanacak ya öyle karşılayacak yabancı firma olduğu için![]()
Aynen ama reklam gelirleriyle fazla fazla çıkarır o parayıAnladim iyiymis starin cebinden para cikmayacak o zmaan bi diziye bolum basi para vercek o kadar
Ben öyle düşünmüyorum.
Tabi partneri çok önemli iyi bir oyuncu olmalı...Şu anlaşılıyor ki Meryem ve Kıvanç aynı dizide olmayacak çünkü Kıvanç Kurt Seyit bittiğinde yeni günümüz dizisi ve ay yapım ve kaliteli kanal starlaBen öyle düşünmüyorum.Neyse bakalım tutturabilecek mi 2.dizisini
![]()
InsallahAynen ama reklam gelirleriyle fazla fazla çıkarır o parayı![]()
Tutar merak etme 😉Ben öyle düşünmüyorum.Neyse bakalım tutturabilecek mi 2.dizisini
![]()
Tabi partneri çok önemli iyi bir oyuncu olmalı...Şu anlaşılıyor ki Meryem ve Kıvanç aynı dizide olmayacak çünkü Kıvanç Kurt Seyit bittiğinde yeni günümüz dizisi ve ay yapım ve kaliteli kanal starla
Ama Meryem ve Okan iyi ikili olurlar![]()
herkes hayran sultanımaTürkler bir hayran olsun da önce Araplara bakılır.![]()
olumlu örnekelr de çok misal beren saat aşkı memnu üstüne fatmagülo kadar eleştirsem de gerçek şu ki ; meryem uzerli görünümü şivesiyle seksi biri . (balık etli tiplerden hoşlanan biri olarak ) ama 2. dizisini tutturması zor gibi . şöyle ki ;nurgül yeşilçay asmalı konakla fenomen star oldu ünlendi, ama sonraki projelerinde hiç başarı sağlayamadı
beren saat intikam dizisinde , tuba büyüküstün makedonyada çekilen bir diziyle reyting kurbanı oldular dizide partner da çok önemliolumlu örnekelr de çok misal beren saat aşkı memnu üstüne fatmagülece uslu kara melek üstüne zerda
![]()
tuba makedonya dizisinde oynamadı o hazaldıberen saat intikam dizisinde , tuba büyüküstün makedonyada çekilen bir diziyle reyting kurbanı oldular dizide partner da çok önemli
hazal dı doğru. intikam dizisi o ilk iyi reytingleri nejat işler sayesinde aldı. o gidince reytingler düştü dava açıldı. ve final. acaba nurgül den mi partnerlerin hiç mi reytinglereri yoktu. ve son bir iki yıldır yaptığı başarılı işlrer varmı ben hatırlamıyorumtuba makedonya dizisinde oynamadı o hazaldı
berenin intikam dizisi ilk sezon total 7.5 ab 8.5 ortalama aldı, kaldı ki yurtdışına en pahalıya satılan dizi oldu oradan gelen parayla da devam etti beren evlenmese devam ettirirlerdi
bir de nurgül yeşilçay asmalı konktan sonra melekler adasında oynad o da 10+ reyting alıyordu
ezogelin dizisi de ilk sezon 10+ aldı 2.sezon bitti
aşk ve ceza da aynbısı oldu ilk sezon iyi gitti 9-10 reyting civarı ikinci sezon öbgz gelince düştühazal dı doğru. intikam dizisi o ilk iyi reytingleri nejat işler sayesinde aldı. o gidince reytingler düştü dava açıldı. ve final. acaba nurgül den mi partnerlerin hiç mi reytinglereri yoktu. ve son bir iki yıldır yaptığı başarılı işlrer varmı ben hatırlamıyorum
öyle gibi .şimdi de erkan petekkaya ile hemde fahiş ücretle bir diziyle geliyor tutacağını zannetmiyorumaşk ve ceza da aynbısı oldu ilk sezon iyi gitti 9-10 reyting civarı ikinci sezon öbgz gelince düştünurgül en kötü ihtimal ilk sezonu izlettiriyor
neyse konumuz meryemöyle gibi .şimdi de erkan petekkaya ile hemde fahiş ücretle bir diziyle geliyor tutacağını zannetmiyorum
ne alakası var arabik sitelerde herkesi geçti sultanım seveni çok her tweeti haber oluyorO sana göre öyle.![]()