Meryem Uzerli'nin Yeni Dizisi!

hiç debelenme saydiğim isimler 2 proje birden yürütüyorlar
Fol yok yumurtasını tartişiyoruz yine sayende
ece melek inkini saymıyorum bile medcezirin 91 bölümlük orjinali var bak bak oalylara yaz

karadayıyı izleyen beğenimiy zaten bergüzar ile kenan nereye kadar tutacak izleyiciyi acaba

zaten geçen gün çıkar haberde meryemin güçlü bir kadını oynayacağı söylenmişti kalemi güçlü biri yazsa daha iyi

Medcezir orjinaliyle bir mi gidiyor????
Karadayı beğenilmiyor mu???? Yoksa süresine mi atar yapılıyor???
Güçlü kadını oynayacağina göre demek Meryem'in yeni modern günümüz kadını olacak
Tekrara düşecek rolü, sadece kıyafet değişecek

rolünü ne ka iyi oynamış ki sondan bir önceki cümledde hürremin yeni moddern günümüz hali yerine meryemin diyorsun
güçlü kadını oynamak demek aynı rol demek değil misal beren aşk ı memnuda da güçlü kadındı intikamda da ama senaryo ve karakter arası dağlar ka fark var
sen kenan gibi aynı rollere kalacak biri mi sanıyon meryemimi

medcezirde karakterler orjinaline uygn geliyor yoksa 1-2-3 bölümlük karakter yazar mı bizim senaristler
tek dğeişecek nokta serenayın lezbiyen öpüşmesi olur daha doğrusu o olaylar olmaz

karadayı beğenilmiyor millet söve söve izliyor

Aşk-ı Memnu'yu da İntikam'ı da izlemesem dediğin karakterlere inanırdım.Beren son 3 projesinde de birbirnden farklı karakter oynadı. Aşk-ı Memnu'da güçlü kadın değildi, İntikam'da güçlü kadındı

Medcezir haberi. Okumamiş olamazsın yorum bile yapmişssin

https://fav10.net/forum/threads/medcezir-hakkında-Şok-gelişme.202027/

BİR ARAŞTIRMALI

ayrıca bihter de güçlü kadın değilse
Bihter tabii güçlü kadın değildi. Fettan diyebilirsin ama güçlü değildi. Güçlü kadın dediğin kendine yapılanların bedelini elbet bir bölümde alır. Bihter yapabildi mi böyle bişey??? HAYIR!!!!!

İntikam'daki rolü dediğimi tam taımlıyor. İntikam'da güçlü kadındı ama Aşk-ı Memnu'da değildi.

behlülü o ka tehdit etti istediğini aldı zaman zaman
anasıyla savaştı o ka
ednana istediklerini bir bir yaptırdı

behlülü o ka tehdit etti istediğini aldı zaman zaman
anasıyla savaştı o ka
ednana istediklerini bir bir yaptırdı
K.bakmada eğer diğer karakteri dize getiremiyor hezimete uğratamıyor kendisi hezimete uğruyorsa sonunda o karakter güçlü değildir

K.bakmada eğer diğer karakteri dize getiremiyor hezimete uğratamıyor kendisi hezimete uğruyorsa sonunda o karakter güçlü değildir
ne alakası var şimdi
my de valide sultan da hürremi dize geitremedi güçsüz mü oldu şimdi
öbgz nin sounda caroline kaybedden oldu güçsüz karakter mi oldu

ne alakası var şimdi
my de valide sultan da hürremi dize geitremedi güçsüz mü oldu şimdi
öbgz nin sounda caroline kaybedden oldu güçsüz karakter mi oldu
Valide Hürrem'den önce güçlüydü Hürrem'den sonra tabi ki güçsüz karakter oldu
Dize getirebildi mi???

Caroline'nin de güçlü kadın rol modeli oldugunu da ilk senden duyuyorum
Cemile'yi örnek verseydi aha anlamiş dediğimi derdim ama Caroline'i örnek vermek nedir???
: Böyle örnek verdikten sonra tartimaya bile girmek hataymiş onu anladım

tamam öyle olsun
meryem ay yapımı seçmedi ya parlak kaptırmış @Çiğdem- gibi oldun

direkt ece-melek sema-eylem dedin
neyse meryemim ay yapımı seçmemekle akıllılık etmiş ay yapımın dizilerinde erkek başrol baskın hep meryemim hiçbir erkeğin gölgesinde kalamaz senaryoda
Nasıl erkek baskın???? Beren'in dizileri ne güne duruyor??? Sanki ortalıkta kadın oyuncu var???
Bi Meryem bi Beren eğer ay yapımla devam ederse Bergüzar ve Seranay'da olur

Nasıl erkek baskın???? Beren'in dizileri ne güne duruyor??? Sanki ortalıkta kadın oyuncu var???
Bi Meryem bi Beren eğer ay yapımla devam ederse Bergüzar ve Seranay'da olur
şu anki 4 dizisini kastediyorum
zaten şu anki ay yapımla 3 sene önceki aynı değil öncekiler herkese hitap eden dizilerdi şimdi hepsinin belli bir gurubu var