Meryem Uzerli'nin Yeni Dizisi ve Rolü Netleşti!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Meryem Uzerli'nin Yeni Dizisi ve Rolü Netleşti!

images-2.jpg

Geçtiğimiz sezon 15. bölümde final yapan Gecenin Kraliçesi ile izleyicinin karşısına çıkan Meryem Uzerli, yeni projesi için gün sayıyor!

Son günlerde başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun atv için çekeceği Ay Yapım'ın yeni projesinde rol alacağı iddiası gündeme gelen (menajeri tarafından yalanlandı) Meryem Uzerli, yapımcılığını Raci Şaşmaz’ın yaptığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile anlaştı.

Kadın başrollerinde Deniz Çakır ve Sanem Çelik gibi isimlerin yer aldığı dizide Uzerli, tansiyonu artıracak bir ajan olan Suzan karakterine hayat verecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümleriyle her Salı 20:00'de atv'de!

Orijinal formatta oku

Bunu taa sezon başından beri biliyorduk şaşırmadım :A Şimdi çocuk istismarıyla prim kasan Anne düşünsün :D

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun bakalım nasıl olacak meryemin diziye girmesi nasıl sonuçlar verecek:D

Kenaninkinde yine oynar nop burda küçük olacaktı çünkü [emoji3]

Çok basit reytinglerde 2 reyting oranında düşüş olacaktır , Raci bey yanlış yaptı diziye almakla.

😉 banada öyle hasancım meryemi seviyorum dizide olmasını isterim ama edhoda
güzel deniz çakır var sanem çelik var bunlar varken diziye girecek olması beni düşünüdürüyor

Sen Kenan'la oynayacak demiyor muydun? Ne zaman böyle bir şey demiştin. :A
kenanla marttan önce olması imkansız hatta varsa yeni sezondadır kennın dizileri sezon başı pazartesileri başlar :F içerde var ay yapımın bir bana sevmeyi anlt ı koydu 3 tane ay yapım dizisi pazartesi olacak değil :A

annenin ilk bölüm reytinginden sonra söyledim :F

Anne'nin bitiremedigi diziyi Meryem bitirecek anlasilan :A
bitse de olhur @Çiğdem- yas dönemine girer kurtuluruz:A hele bir meryoş girip ilyası öpsün bir gör sen nasıl ağlayacak bizim çikinella:A

Ahhahahah "primses" :F

Zaten Eho'da oynayacağı sezon başından belliydi. Seneye Kenan'ın dizisinde de oynar ama Kenan üzerinden prim yapmaya şimdiden başlamiş :F @xemrexxx

kenanla marttan önce olması imkansız hatta varsa yeni sezondadır kennın dizileri sezon başı pazartesileri başlar :F içerde var ay yapımın bir bana sevmeyi anlt ı koydu 3 tane ay yapım dizisi pazartesi olacak değil :A

annenin ilk bölüm reytinginden sonra söyledim :F

bitse de olhur @Çiğdem- yas dönemine girer kurtuluruz:A hele bir meryoş girip ilyası öpsün bir gör sen nasıl ağlayacak bizim çikinella:A
Umarım EDHO uğur getirir Meryem'e. :A