Güzel kız ama AdanalıLa onun okulu bitirmesi uzun sürer. Uzatırsa falan ben onu mu beklicem yıllarca.![]()
Güzel kız ama AdanalıLa onun okulu bitirmesi uzun sürer. Uzatırsa falan ben onu mu beklicem yıllarca.![]()
Güzel olup olmadığına karar vermem için benim görmem lazım.Güzel kız ama Adanalı![]()
GösteririmGüzel olup olmadığına karar vermem için benim görmem lazım.Güzellik göreceli bir kavramdır sonuçta.
![]()
La onun yaşı küçük kalabilir, ben saçları beyazlamış yaşlı başlı adamım.GösteririmSınıfın en güzel kızı
![]()
98liLa onun yaşı küçük kalabilir, ben saçları beyazlamış yaşlı başlı adamım.![]()
Tahmin ettiğim gibi yaşı küçük, ben 93'lüyüm la.98liSen kaçlıydın
![]()
Abimden bir yaş büyüksün sana abi demeli miyim.Tahmin ettiğim gibi yaşı küçük, ben 93'lüyüm la.Ama sen yine de tipini gösterirsin bir ara, merak ettim.
![]()
Benim ruhum genç la istersen deme yani.Abimden bir yaş büyüksün sana abi demeli miyim.![]()
La kızla erkek arasında 5 yaş normalTahmin ettiğim gibi yaşı küçük, ben 93'lüyüm la.Ama sen yine de tipini gösterirsin bir ara, merak ettim.
![]()
sen 20 senedir adamı kesiyon gözlerinle çok bile dayandı
Tamam ula anladık taşsa taştır.La kızla erkek arasında 5 yaş normalvalla kız taş
![]()