Meryem Uzerli'nin Partneri Yine (!) Belli Oldu

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,542
Puanı
1,060
Yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Meryem Uzerli'nin partnerinin kim olacağı ile ilgili belirsizlik sürüyor; Kıvanç Tatlıtuğ,Saruhan Hünel,Mert Fırat,İbrahim Çelikkol,Okan Yalabık,Halit Ergenç,Burak Özçivit,Engin Akyürek ve son olarak Çağatay Ulusoy isimleri gündeme gelmişti.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre Star Tv'nin 2015 çekimlerinde birlikte yer alan Meryem Uzerli ve Burak Özçivit o3 Yapım'ın yeni dizisinde başrol olacak.
n.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @sürgünüm @Çiğdem- @Nisa @gizem ak @gözlemci @HachiKo @aserat54 @Bully @sokak sanati @yatutarsa @denizz19 @Yiğitt @Harunnn60 @KayıpSehir

Çağatay Ulusoy ne yaa.:F Olsa olurmuş ama iyi ki olmamış. Çekilmezlerdi.:F

Burak gerçekten çok iyi tercih. Yakışacaklarını düşünüyorum ama dizinin patlaması için yetersiz.

Çağatay Ulusoy ne yaa.:F Olsa olurmuş ama iyi ki olmamış. Çekilmezlerdi.:F

Burak gerçekten çok iyi tercih. Yakışacaklarını düşünüyorum ama dizinin patlaması için yetersiz.
çağatay vurulduğunda çağatay medcezirden ayrılacak meryemin dizisine gelecek haberleri çıktı okumadın mı :F ben ciddiye alıp açmamıştım :F

dizi zaten patladı totoş koskoca bir dünya starı var :bhr: olabilecek en iyi 2.partner olur burak olursa:X

çağatay vurulduğunda çağatay medcezirden ayrılacak meryemin dizisine gelecek haberleri çıktı okumadın mı :F ben ciddiye alıp açmamıştım :F

dizi zaten patladı totoş koskoca bir dünya starı var :bhr: olabilecek en iyi 2.partner olur burak olursa:X

Çağatay ile abla kardeş olurlar anca.:F Kim düşündüyse çabuk ölsün.:F

Yine Dereyi görmeden paçalar sıvanmış.:F Neyse Burak iyi tercih.

Çağatay ile abla kardeş olurlar anca.:F Kim düşündüyse çabuk ölsün.:F

Yine Dereyi görmeden paçalar sıvanmış.:F Neyse Burak iyi tercih.
gerçekler bunlar :A tutması kesin dizileri 40 km öteden anliyiz artık nurgül-erkan uyumu karadayıyı geçecek dediğimde neler demiştiniz:A

Dogruysa hayirli olsun.Burakin oyunculugunu Okan,Halit,Mehmet gibi sahane bulmasamda yinede fena degil ve en onemlisi karizmatik oyuncu)

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy