Meryem Uzerli'nin Dizisine Ödüllü Senarist!

bir vikipedi ziyareti yap :X ayrıca meryem 42 bölüm garantiyi alıp imzayı atmış :A
Wiki'de MY'den öncesine ait birşeye rastlayamadım? Almanyadaki bir mini filmde hostes, bir mini filmde öğrenci bir mini dizide de pizzacıyı oynamış :D

Bak Beren Saat'e bak Tuba Büyüküstün'e bak Bergüzar Korel'e hep yan rollerden başrole gelmişler ama Meryem daha önce yan rolü bırak figürasyon tarzı işlerde oynamış. 42 bölüm olayına da pek inanmıyorum ne yani 1 reyting alsa bile diziyi devam mı ettirecekler?

Wiki'de MY'den öncesine ait birşeye rastlayamadım? Almanyadaki bir mini filmde hostes, bir mini filmde öğrenci bir mini dizide de pizzacıyı oynamış :D

Bak Beren Saat'e bak Tuba Büyüküstün'e bak Bergüzar Korel'e hep yan rollerden başrole gelmişler ama Meryem daha önce yan rolü bırak figürasyon tarzı işlerde oynamış. 42 bölüm olayına da pek inanmıyorum ne yani 1 reyting alsa bile diziyi devam mı ettirecekler?
ettirirler neden olmasın kss devam etmiyi mi 1 milyondan fazla bölüm başlı ücretle :A

yan rolleri çok ayrıca :F

tuba ile beren ile karşılaştırma bile meryem oyunculuk eğitimi alıp bu işe girişmiş :) bir anda ekrana çıkıvermemiş :)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy