Meryem Uzerli'nin Dizisine Ödüllü Senarist!

Meryemi severim ama nedense tutmasın istiyorum :D

Bende onu sevmem.:F Farah harika, Aras dehşet, Emir Berke çok iyi, Ayça ustalaştı mete ile Merak hanım süper Mesude'yi severdim zaten İnci hocada sevilir bir Erkan biraz Berrin ve taydasını pek beğenmezdin.:( AHmet çok iticide Hakan kraldı.:D

Adını hatırlayamadım ama 7 güzel adam da oynuyor şimdi o kadın da çok iyi mesela Yıldız Çağrıydı galiba :) bücür ağayı da hiç sevmem :kizgin:

Bu dizi tutmayacak :)
Burayada yazıyorum :X
Senarist seçimi iyi ama :)
:FSenin dediğin de şıp diye oluyor zaten değil mi:D
Gültepe garanti tutar diyordun ama fos çıktı:D

İşin ucunda meryemim var:)Tutacak türkiye de meryem hayranı çok ayrıca sadece bir dizi ile tüm dünyada konuşulan isim oldu ve 1.5 yıldır dizilerde yer almamasına rağmen hala en çok konuşulan ünlü:)

Bu dizinin tek +'sı Meryem gerisi çöp :F Büyük Yalan'ın senaristini mi ayarlamişlar ayarlaya ayarlaya :F Bol boğaz manzarali bir dizi çekiceksin ama sen git total bi senariste ver diziyi:F

Keşke Bir İstanbul Masalı, Aliye'nin senaristlerine verselermiş :( Meryem kendine yazık etti gül gibi Ay yapım varken gitti ellere:T:

Bu işler senaryoya bakıyor artık oyunculuk ikinci planda o yüzden dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerekiyor.

Alır alır ama neyi alır ondan emin değilim ))
terbiyeli olalım melunluk yapmayalım :)))))

Bu dizinin tek +'sı Meryem gerisi çöp :F Büyük Yalan'ın senaristini mi ayarlamişlar ayarlaya ayarlaya :F Bol boğaz manzarali bir dizi çekiceksin ama sen git total bi senariste ver diziyi:F

Keşke Bir İstanbul Masalı, Aliye'nin senaristlerine verselermiş :( Meryem kendine yazık etti gül gibi Ay yapım varken gitti ellere:T:
ay yapıma gelip kariyerini mi düşürsün.ss

dur bakalım dizi başlasın hele :F senariste ne laf ediyon hem ece melek ile sema eylemin son dizilerinin hali ortada :F kimse 4 4lük değil :X
O seneristin Büyük Yalan'dan başka tutan dizisi mi var mı??? 3 yazarlarında AGB'de dizileri oldu :X Ama kötülerine kendisi sahip :X

O seneristin Büyük Yalan'dan başka tutan dizisi mi var mı??? 3 yazarlarında AGB'de dizileri oldu :X Ama kötülerine kendisi sahip :X
büyük yalan iyi reyting alıyordu :) ömre bedel fox un kötü zamanında 6 reytinge ka çıktı :X şöhret de 5-6-7 alırdı :))) senaristin bir problemi yok bence biraz total onu da meryem halleder :A

kimsenin garantisi yok şu an 55 bin lira bölüm başı ücret alan öbgz senaristinin yeni dizisi 3 ü zor görüyor :X

büyük yalan iyi reyting alıyordu :) ömre bedel fox un kötü zamanında 6 reytinge ka çıktı :X şöhret de 5-6-7 alırdı :))) senaristin bir problemi yok bence biraz total onu da meryem halleder :A

kimsenin garantisi yok şu an 55 bin lira bölüm başı ücret alan öbgz senaristinin yeni dizisi 3 ü zor görüyor :X
AGB'ye göre hem total hem de düşük reyting:X Bu rakamlar TNS'de zirve bile yaparmiş :F

Bu arada senaristin rakamı da fazla:F Eğer o totallikle o rakamı alıyorsa Sema - Eylem - Ece kaç alıyor :F:F

AGB'ye göre hem total hem de düşük reyting:X Bu rakamlar TNS'de zirve bile yaparmiş :F

Bu arada senaristin rakamı da fazla:F Eğer o totallikle o rakamı alıyorsa Sema - Eylem - Ece kaç alıyor :F:F
fark-ı meryem işte senaristine de kazandırıyor :F ayrıca çok diretiyon tns de tutmayacak diye: F nereden geliyorsa bu bilgi:F

Şuraya yazıyorum bu dizi 7-8 bölüme final :D Meryem'in MY'den önce oyunculuk kariyeri yok ki kim izleyecek?