Ice_Cool_23
Favori Üye
Bende onu sevmem.Farah harika, Aras dehşet, Emir Berke çok iyi, Ayça ustalaştı mete ile Merak hanım süper Mesude'yi severdim zaten İnci hocada sevilir bir Erkan biraz Berrin ve taydasını pek beğenmezdin.
AHmet çok iticide Hakan kraldı.
![]()
Adını hatırlayamadım ama 7 güzel adam da oynuyor şimdi o kadın da çok iyi mesela Yıldız Çağrıydı galibabücür ağayı da hiç sevmem
![]()
Tamam...Yıldız sevilmez mi öbgzki de iyi olmayabilir ama bir dizisi daha vardı orada melek gibiydiBücür küçükken iyiydide şimdi bende sevmiyorum.Yıldız'ı sevmiyorum ben pek. Neyse konu dışına çok çıkılmasın.
![]()
Tamam...Yıldız sevilmez mi öbgzki de iyi olmayabilir ama bir dizisi daha vardı orada melek gibiydi
Niye güldün evet o diziydi 🙄![]()
İyiii ben ( hah bu dizimiydi deyip güldüğünü düşünmüştüm 😀 )Ben de severdim o diziyi mutlu olsum galiba o nedenle.![]()
Bu dizi tutmayacak
Burayada yazıyorum
Senarist seçimi iyi ama![]()
terbiyeli olalım melunluk yapmayalımAlır alır ama neyi alır ondan emin değilim ))
ay yapıma gelip kariyerini mi düşürsün.ssBu dizinin tek +'sı Meryem gerisi çöpBüyük Yalan'ın senaristini mi ayarlamişlar ayarlaya ayarlaya
Bol boğaz manzarali bir dizi çekiceksin ama sen git total bi senariste ver diziyi
Keşke Bir İstanbul Masalı, Aliye'nin senaristlerine verselermişMeryem kendine yazık etti gül gibi Ay yapım varken gitti ellere
![]()
Böyle yere sermekten iyidirterbiyeli olalım melunluk yapmayalım))))
ay yapıma gelip kariyerini mi düşürsün.ss
dur bakalım dizi başlasın heleBöyle yere sermekten iyidir![]()
O seneristin Büyük Yalan'dan başka tutan dizisi mi var mı??? 3 yazarlarında AGB'de dizileri oldudur bakalım dizi başlasın helesenariste ne laf ediyon hem ece melek ile sema eylemin son dizilerinin hali ortada
kimse 4 4lük değil
![]()
büyük yalan iyi reyting alıyorduO seneristin Büyük Yalan'dan başka tutan dizisi mi var mı??? 3 yazarlarında AGB'de dizileri olduAma kötülerine kendisi sahip
![]()
AGB'ye göre hem total hem de düşük reytingbüyük yalan iyi reyting alıyorduömre bedel fox un kötü zamanında 6 reytinge ka çıktı
şöhret de 5-6-7 alırdı
)) senaristin bir problemi yok bence biraz total onu da meryem halleder
kimsenin garantisi yok şu an 55 bin lira bölüm başı ücret alan öbgz senaristinin yeni dizisi 3 ü zor görüyor![]()
fark-ı meryem işte senaristine de kazandırıyorAGB'ye göre hem total hem de düşük reytingBu rakamlar TNS'de zirve bile yaparmiş
Bu arada senaristin rakamı da fazlaEğer o totallikle o rakamı alıyorsa Sema - Eylem - Ece kaç alıyor
![]()
bir vikipedi ziyareti yapŞuraya yazıyorum bu dizi 7-8 bölüme finalMeryem'in MY'den önce oyunculuk kariyeri yok ki kim izleyecek?