Reyting açısın'dan diyorum hemde dizi açısın'dan klasik aşk dizilerin'de oynuyacak o da taş çatlasa 7-8 civarı alır ben onuda zor alır diyorum yeni dizisin'deçünkü öyle bişi olmayacak
my niye istisna olsun![]()
Reyting açısın'dan diyorum hemde dizi açısın'dan klasik aşk dizilerin'de oynuyacak o da taş çatlasa 7-8 civarı alır ben onuda zor alır diyorum yeni dizisin'deçünkü öyle bişi olmayacak
@xemrexxx Bu gidişle Meryem'in sonu Caroline gibi olacak : )))))ekranın en kaliteli dizisi oalcak reytingi ne olursa olsun![]()
nereden belli klasik olacağıReyting açısın'dan diyorum hemde dizi açısın'dan klasik aşk dizilerin'de oynuyacak o da taş çatlasa 7-8 civarı alır ben onuda zor alır diyorum yeni dizisin'de
Araplar beğenirse devam eder gibi anca Türkiye'de işi zor dizinin.çünkü öyle bişi olmayacak
tüm dünya beğenecekAraplar beğenirse devam eder gibi anca Türkiye'de işi zor dizinin.![]()
Alır alır ama neyi alır ondan emin değilim ))nereden belli klasik olacağıayrıca şu an vadfi 9 alıyor karagül 10
meryem 8 alsa 3. totalde
ab de zaten zirvede
![]()
Aynen Ömre Bedel 'in senaryosu iyiydi ama ÖBGZki kurbanı olduAha senarist patlak verdi bile. Ömre Bedel'i biraz izledim ama çok entrikalıydı. Yakışır belki ama bilemedim.
2.si şurda 5-6 ay kalmış senarist yeni belli olmuş. Bir dizi için en az 1 yıl hazılrık yapılmalı bence. Genel hikaye belllidir ama umutsuz vaka oalcak gibi.
Aynen Ömre Bedel 'in senaryosu iyiydi ama ÖBGZki kurbanı oldu![]()
Zaten o zamandan beri hem ÖBGZKİ dizisinden hem de oyuncularından nefret ediyorum 😡Aynen ilk sezon iyi gidiyordu Öbgz bir geldi pr geldi delip deşti.@yakup09
Bekleyeceğim o zamanıçok beklicen panpa![]()
Zaten o zamandan beri hem ÖBGZKİ dizisinden hem de oyuncularından nefret ediyorum 😡
Aynen elin yabancı kadınını başımızın üstüne çıkardılarÇok abarttılar bu kadını bu diziden sonra herkes reytingi olmadığını görecek![]()
Herşeyi geçtim dizisini bile tamamlamadan kaçıp gitti Almanya ya birde bu kadına hala dizi teklifinde bulunuyorlar ama bu dizi hepsine bir ders olacak en fazla 2 alır fazla alamazAynen elin yabancı kadınını başımızın üstüne çıkardılar![]()
Ya öyle tabii mesela Erkan Petekkaya iyi ( Zaten o da anladı diziden paçayı kurtarıp son sezonda çıkmıştı )Yok artık.😱 Bence tüm oyuncuları süperdi güzel yani.Ömre Bedel için kaçırma o yetenekleri derim ben.
![]()
Kadın hangi yüzle döndü bilmiyorum. Aynen halen teklifte bulunuyorlar bir de . Yine dizisini bırakıp kaçması dileğiyle.Dediğm gibi sonu Caroline gibi olsa süper olurHerşeyi geçtim dizisini bile tamamlamadan kaçıp gitti Almanya ya birde bu kadına hala dizi teklifinde bulunuyorlar ama bu dizi hepsine bir ders olacak en fazla 2 alır fazla alamaz
Bu sefer bırakamadan gidecek çünkü dizisi en geç 5.bölümde yayından kaldırılacakYa öyle tabii mesela Erkan Petekkaya iyi ( Zaten o da anladı diziden paçayı kurtarıp son sezonda çıkmıştı )
Kadın hangi yüzle döndü bilmiyorum. Aynen halen teklifte bulunuyorlar bir de . Yine dizisini bırakıp kaçması dileğiyle.Dediğm gibi sonu Caroline gibi olsa süper olur
Bu sefer bırakamadan gidecek çünkü dizisi en geç 5.bölümde yayından kaldırılacak
Ya öyle tabii mesela Erkan Petekkaya iyi ( Zaten o da anladı diziden paçayı kurtarıp son sezonda çıkmıştı )
Kadın hangi yüzle döndü bilmiyorum. Aynen halen teklifte bulunuyorlar bir de . Yine dizisini bırakıp kaçması dileğiyle.Dediğm gibi sonu Caroline gibi olsa süper olur