Meryem Uzerli'nin Dizisine Ödüllü Senarist!

çünkü öyle bişi olmayacak :A

my niye istisna olsun :A
Reyting açısın'dan diyorum hemde dizi açısın'dan klasik aşk dizilerin'de oynuyacak o da taş çatlasa 7-8 civarı alır ben onuda zor alır diyorum yeni dizisin'de

Son yazdığı dizi Benim Hala Umudum Var. :A Gold Film'den nasıl oldu da ayrıldı acaba? Yazdığı her dizi Gold Film'in oluyordu. :F

Reyting açısın'dan diyorum hemde dizi açısın'dan klasik aşk dizilerin'de oynuyacak o da taş çatlasa 7-8 civarı alır ben onuda zor alır diyorum yeni dizisin'de
nereden belli klasik olacağı :A ayrıca şu an vadfi 9 alıyor karagül 10 :) meryem 8 alsa 3. totalde :) ab de zaten zirvede:A

Aha senarist patlak verdi bile. Ömre Bedel'i biraz izledim ama çok entrikalıydı. Yakışır belki ama bilemedim.

2.si şurda 5-6 ay kalmış senarist yeni belli olmuş. Bir dizi için en az 1 yıl hazılrık yapılmalı bence. Genel hikaye belllidir ama umutsuz vaka oalcak gibi.
Aynen Ömre Bedel 'in senaryosu iyiydi ama ÖBGZki kurbanı oldu :(

Yok artık.😱 Bence tüm oyuncuları süperdi güzel yani.:D Ömre Bedel için kaçırma o yetenekleri derim ben.:D
Ya öyle tabii mesela Erkan Petekkaya iyi ( Zaten o da anladı diziden paçayı kurtarıp son sezonda çıkmıştı ) :)

Herşeyi geçtim dizisini bile tamamlamadan kaçıp gitti Almanya ya birde bu kadına hala dizi teklifinde bulunuyorlar ama bu dizi hepsine bir ders olacak en fazla 2 alır fazla alamaz
Kadın hangi yüzle döndü bilmiyorum. Aynen halen teklifte bulunuyorlar bir de . Yine dizisini bırakıp kaçması dileğiyle.Dediğm gibi sonu Caroline gibi olsa süper olur

Ya öyle tabii mesela Erkan Petekkaya iyi ( Zaten o da anladı diziden paçayı kurtarıp son sezonda çıkmıştı ) :)

Kadın hangi yüzle döndü bilmiyorum. Aynen halen teklifte bulunuyorlar bir de . Yine dizisini bırakıp kaçması dileğiyle.Dediğm gibi sonu Caroline gibi olsa süper olur
Bu sefer bırakamadan gidecek çünkü dizisi en geç 5.bölümde yayından kaldırılacak

Bende onu sevmem.:F Farah harika, Aras dehşet, Emir Berke çok iyi, Ayça ustalaştı mete ile Merak hanım süper Mesude'yi severdim zaten İnci hocada sevilir bir Erkan biraz Berrin ve taydasını pek beğenmezdin.:( AHmet çok iticide Hakan kraldı.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy