murat yıldırımın tek tutan dizis asi onun da reyting ortalaması 8.5 yakamoz hesaplamıştı bir araBen KSS'yi hiç övmedim ki beğenmiyordum zatenCesaret de tutarsa Murat Yıldırım sayesinde tutacak yoksa Meryem zaten imajını sarstı kendini tüketerek
murat yıldırımın tek tutan dizis asi onun da reyting ortalaması 8.5 yakamoz hesaplamıştı bir araBen KSS'yi hiç övmedim ki beğenmiyordum zatenCesaret de tutarsa Murat Yıldırım sayesinde tutacak yoksa Meryem zaten imajını sarstı kendini tüketerek
@xemrexxx 'in[emoji23] [emoji23] [emoji23]Dizide bir uğursuzluk var ama kimden kaynaklı bilemiyorum.
haber uçankuşun özel haberi inanıyon mu cidden zaten son zamanlarda diziyle ilgili çıkan bir sürü haber uçankuştan çıkıyor belli ki ilgi çekmeye çalışıyorlar@xemrexxx 'in[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Kaynaktan banane[emoji23] [emoji23]haber uçankuşun özel haberi inanıyon mu cidden zaten son zamanlarda diziyle ilgili çıkan bir sürü haber uçankuştan çıkıyor belli ki ilgi çekmeye çalışıyorlarmeryem 6 günsdür foto paylaşmıyor istanbula gelmiş diyolla
bu konularda kaynak önemli misal pek kıymetli ranini sitesine itv inter medya reklamları aldı sonra itv inter medyanın sattığı kpa yurtdışında rekor kırıyor; sattığı diğer dizi dirilişi my ile karşılaştırdı; filintaya hollywood standartında diye haber yaptıKaynaktan banane[emoji23] [emoji23]
meray okay öldü arkadaşım sorun nasıl ondan kaynaklanıyor olabilir @sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?