Meryem Uzerli'nin Dizisinde Büyük Tartışma!

Ben KSS'yi hiç övmedim ki beğenmiyordum zaten :D Cesaret de tutarsa Murat Yıldırım sayesinde tutacak yoksa Meryem zaten imajını sarstı kendini tüketerek :D
murat yıldırımın tek tutan dizis asi onun da reyting ortalaması 8.5 yakamoz hesaplamıştı bir ara :) o zamanki kanal d için kötü bile sayılır neyine tutacak muratla :F neyse @yatutarsa bak hala cahiller var şaşırıyorlar my gördükçe:A
ghfhgfhgjgjj.png

haber uçankuşun özel haberi inanıyon mu cidden zaten son zamanlarda diziyle ilgili çıkan bir sürü haber uçankuştan çıkıyor belli ki ilgi çekmeye çalışıyorlar:X meryem 6 günsdür foto paylaşmıyor istanbula gelmiş diyolla :X
Kaynaktan banane[emoji23] [emoji23]

Kaynaktan banane[emoji23] [emoji23]
bu konularda kaynak önemli misal pek kıymetli ranini sitesine itv inter medya reklamları aldı sonra itv inter medyanın sattığı kpa yurtdışında rekor kırıyor; sattığı diğer dizi dirilişi my ile karşılaştırdı; filintaya hollywood standartında diye haber yaptı :))) anlaşıldı mı panpa kaynağın önemiş :X

Gereksiz ve boş haber olmuş.
Haber olsun da ne olursa olsun diye böyle haberler yayınlıyorlar.
Dizinin daha çekimleri bile başlamamışken nasıl birbirlerine karisiyorlar anlamıyorum.

Murat Yıldırım'in dizisi için böyle haberleri hiç yakistirmiyorum. :(
Murat'i yeniden ekranda görmek için heyecanliyim ama bu dizi başlamadan böyle haberlerle insanı soğutuyor.

Meryemimi özledim yaaa.

yeter böyle haberlerden bıktım Meryemi artık ekranda gormeliyim yoksa depresyona gircem .ss :(

Bu dizinin başlayacağını görebilecek miyiz o bile şüpheli. :A Bu sorunlarla başlamasın zaten. :A

3 oyuncudan başka hiçbirşey yok ortada. 1 yıldır tanıtılıyor dizi. :F