Meryem Uzerli'nin Dizisinde Büyük Tartışma!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Star Tv ekranlarında yeni sezonda ekrana gelecek olan Cesaret dizisinde büyük bir tartışma yaşandı iddiası!

Başrollerinde Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın bulunacağı dizide aylardır senaryo sorunu vardı. Senaryo sorununa ise Kerem Deren ve Pınar Deren’le anlaşılarak son verildi. Fakat bu seferde farklı bir tartışma ortaya çıktı. Uçankuş'un haberine göre senaristler ve yönetmenler tartıştı.İddialara göre Yağmur - Durul Taylan kardeşlerin senarist karı - kocanın her şeye karışmasından rahatsız olduklarını söyledi ve “Böyle olmaz, böyle çalışamayız” dedi.

İddialara göre ise kriz büyüdü ve olaya yapımcı el koydu!

Dizide bir uğursuzluk var ama kimden kaynaklı bilemiyorum.

Konu neden Meryem'in dizisi diye açıldı
@Yiğitt Bence Cesaret yazmalısın.

Dizi tam fiyasko olacak anlaşılan. Ayrıca Meral Okay'da tahminimce her şeye karışıyordur.
Yağmur ve Durul alışık olmalı buna. Boş haber bence.

Bu kadar şeyden sonra dizi başlamadan yayından kalkacak diye endişeleniyorum.

Dizide bir uğursuzluk var ama kimden kaynaklı bilemiyorum.

Meryem Uzerli olarak düşünüyorum ben.

Bu kadar şeyden sonra dizi başlamadan yayından kalkacak diye endişeleniyorum.
siz m elunların demesiyle olmiyir bu iş
kerem-pınar ikilisini ben de istemem son işleri fiyasko

Başlamadan yayından kalkacak.
kalksın meryem parasını aldı ne de olsa
neyse bak bugüğnkü bir haberden alıntı sen çarasın bu haberi @Çiğdem- @sokak sanati çatlarlar karşılıklı

Bu çağ; sınırların tanklarla değil, itibarlı markalarla, çok satan romanlarla, reyting rekorları kıran dizilerle geçilmesi gereken bir çağdır. Mesela, Kıvanç Tatlıtuğ ve Meryem Uzerli tüm SETA uzmanlarından daha çok hizmet etmiştir Türkiye’nin Ortadoğu’daki çıkarlarına.

Oyuncular senaryoya karışıyor, daha çekilmeyen dizinin yönetmeni ile senaristleri kapışıyor. Ben böyle dizi görmedim en sonunda kanal böyle diziyi yayınlamam diyecek

tutarsa ne dicen çok merak ediyorum

ay valla sen kpa ve kss yi o ka övdün o ka haber çıktı ikisi de fos çıktı meryemin dizisi bu ka haberre tutarsa bir ilk olacak

Ben KSS'yi hiç övmedim ki beğenmiyordum zaten
Cesaret de tutarsa Murat Yıldırım sayesinde tutacak yoksa Meryem zaten imajını sarstı kendini tüketerek