beyazsoy Favori Üye Katılım 23 Aralık 2011 Mesajlar 29,661 Reaksiyon puanı 13,171 Puanı 1,060 19 Aralık 2014 #41 Muhteşem yüzyılın laneti devam ediyor level 5))))
batuhankaralar Favori Üye Katılım 11 Ağustos 2012 Mesajlar 22,742 Reaksiyon puanı 17,508 Puanı 1,060 19 Aralık 2014 #42 xemrexxx' Alıntı: dünkü habeerde dediğim gibi engin akyürekin dizisinin bitmesini bekliyiler @Çiğdem- takımı ve fankafalar çatlayacak işin sonunda Genişletmek için tıkla ... Senden büyük fankafa mı olur haksızlık etme kendine
xemrexxx' Alıntı: dünkü habeerde dediğim gibi engin akyürekin dizisinin bitmesini bekliyiler @Çiğdem- takımı ve fankafalar çatlayacak işin sonunda Genişletmek için tıkla ... Senden büyük fankafa mı olur haksızlık etme kendine
xemrexxx Süper Favori Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 195,521 Reaksiyon puanı 161,529 Puanı 1,060 Konum İstanbul 19 Aralık 2014 #43 mrt-06' Alıntı: Benim aklımda öyle kalmış demekki. Niye üvey evlat muamelesi yapmışlar KPA'na? Bu arada dediğim gibi kötülemek için demedim KPA gibi 2 sezon devam edebilir demek istedim başka yerlere çekilmesin. Genişletmek için tıkla ... kpa gibi devam edeceğine devam etmesin bence karadayıdan kopyalıyorlar her hafta batuhankaralar' Alıntı: Senden büyük fankafa mı olur haksızlık etme kendine Genişletmek için tıkla ... ben gerçekleri söylüyorum
mrt-06' Alıntı: Benim aklımda öyle kalmış demekki. Niye üvey evlat muamelesi yapmışlar KPA'na? Bu arada dediğim gibi kötülemek için demedim KPA gibi 2 sezon devam edebilir demek istedim başka yerlere çekilmesin. Genişletmek için tıkla ... kpa gibi devam edeceğine devam etmesin bence karadayıdan kopyalıyorlar her hafta batuhankaralar' Alıntı: Senden büyük fankafa mı olur haksızlık etme kendine Genişletmek için tıkla ... ben gerçekleri söylüyorum
L Lordly Tecrübeli Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 7,656 Reaksiyon puanı 1,188 Puanı 285 20 Aralık 2014 #44 Anlamışlar bu kadından da dizisinden de iş çıkmayacak hemen ertelemişler. Yakında dizi iptal oldu haberi de gelir.
Anlamışlar bu kadından da dizisinden de iş çıkmayacak hemen ertelemişler. Yakında dizi iptal oldu haberi de gelir.
xemrexxx Süper Favori Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 195,521 Reaksiyon puanı 161,529 Puanı 1,060 Konum İstanbul 20 Aralık 2014 #45 Lordly' Alıntı: Anlamışlar bu kadından da dizisinden de iş çıkmayacak hemen ertelemişler. Yakında dizi iptal oldu haberi de gelir. Genişletmek için tıkla ... çok beklicen her zamanki gibi panpa
Lordly' Alıntı: Anlamışlar bu kadından da dizisinden de iş çıkmayacak hemen ertelemişler. Yakında dizi iptal oldu haberi de gelir. Genişletmek için tıkla ... çok beklicen her zamanki gibi panpa