Meryem Uzerli'nin Adı Yetti

Klasik haber. KPA karıştırayım da ortalık alevlensin.

Meryemin dizisi ve özellikle reytinglerini bekliyoruz. Kıvanç gibi olmasın da.

Başka dizi kalmadı tabi.
orjinal haberde cannesa iddaalı giden diziler ve satışları varidi
ben sadece kpa nın başına 10 ayı ekledim
zaten cannesa gitmedne 25-26 ülkeye falan satılmıştı hepsi cannesta satıldı anlamı çıkmasın şimdi yanlış bilgilendirmeyelim
))))

Valla inşallah tutar Meryemin projesi yoksa bu kadar konferans, davet, villalar, vs vs havada uçuştuktan sonra reytingleri kötü gider de tutmazsa mazallah yine Almanya yollarına düşmesin hasta olupta..

Valla inşallah tutar Meryemin projesi yoksa bu kadar konferans, davet, villalar, vs vs havada uçuştuktan sonra reytingleri kötü gider de tutmazsa mazallah yine Almanya yollarına düşmesin hasta olupta..
hasta olmaz merak etme şartları ayarladı bu sefer
))
yapan şirket %51 arap %4 türk araplarda nasılsa deli gibi izlenecek o yüzden sorun değil
42 bölüm garantisini almış stardan zati 100-120 dk den 42 bölüm yeter

42 bölüm sana yeter mi.

Emrecim Meryem'in dizisini çok eleştirdiğim için beni etiketlemeye gerek görmemiş sanırım
Ama ben genede dizinin tutmayacağını söyleyerekten Meryem'i tebrik ederim,kolay birşey değil adı sanı oyuncu kadrosu olmayan bir diziyi kakalamak
Bu yüzden büyük bir tebriği hak ediyor kadın,ayrıca maaşş+++ fazla olmalı baksana bir Meryem 25 ülkeye sattırabiliyor projeyi...

Satılsın bakalım nasılsa izlenmeyecek.

3 sezon meryemdi hurrem
biliyorum cnm ama sonra meryem gitti sonucta vahide hürrem olarak bitirdi diziyi zaten kendiside dile getirmiş muhteşem yüzyılın filmi olursa meryemin yerine kendisinin düşünülmesi gereltiğini söylemiş hürrem benim demiş kadın çokta haklı bene

hürrem meryem değil ama vahide sonucta diziyi o bitirdi yanı hürrem lakabını vahide kullanmalı öyle değilmi @xemrexxx
kendinize gelin melunlar .ss [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] diyoruz fark var

Satılsın bakalım nasılsa izlenmeyecek.
çok beklerisn

kendinize gelin melunlar .ss [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] diyoruz fark var

çok beklerisn
Senden en azından kişisel yorum beklerdim yazık , iki kişiye bir cevap olmadı bu !! Fakat anlıyorum ki bütün bunlar Meryemdeki gibi sende de tükenmişlik sendromunun göstergesi

Senden en azından kişisel yorum beklerdim yazık , iki kişiye bir cevap olmadı bu !! Fakat anlıyorum ki bütün bunlar Meryemdeki gibi sende de tükenmişlik sendromunun göstergesi
forumdaki tek ağır ab olmak zor iş insan zaman zaman yoruluyor