Kanallar ve yapımcılar kaliteye bakmıyor reytinge bakıyor.izlenemsin kaliteli olacağına şüphe yok
merak etme meryem kalitesi varken ilk önce kaliteye bakılır 1.sınıf kalite ne de olsa @destere de bana katılır bu konudaKanallar ve yapımcılar kaliteye bakmıyor reytinge bakıyor.
karşılaştırmadan başarı ortaya çıkmazKlasik haber. KPA karıştırayım da ortalık alevlensin.
Meryemin dizisi ve özellikle reytinglerini bekliyoruz. Kıvanç gibi olmasın da.
Başka dizi kalmadı tabi.merak etme meryem kalitesi varken ilk önce kaliteye bakılır 1.sınıf kalite ne de olsa @destere de bana katılır bu konuda
karşılaştırmadan başarı ortaya çıkmaz
orjinal haberde cannesa iddaalı giden diziler ve satışları varidi ben sadece kpa nın başına 10 ayı ekledim zaten cannesa gitmedne 25-26 ülkeye falan satılmıştı hepsi cannesta satıldı anlamı çıkmasın şimdi yanlış bilgilendirmeyelim ))))Başka dizi kalmadı tabi.
Valla inşallah tutar Meryemin projesi yoksa bu kadar konferans, davet, villalar, vs vs havada uçuştuktan sonra reytingleri kötü gider de tutmazsa mazallah yine Almanya yollarına düşmesin hasta olupta..orjinal haberde cannesa iddaalı giden diziler ve satışları varidi ben sadece kpa nın başına 10 ayı ekledim zaten cannesa gitmedne 25-26 ülkeye falan satılmıştı hepsi cannesta satıldı anlamı çıkmasın şimdi yanlış bilgilendirmeyelim ))))
hasta olmaz merak etme şartları ayarladı bu sefer))Valla inşallah tutar Meryemin projesi yoksa bu kadar konferans, davet, villalar, vs vs havada uçuştuktan sonra reytingleri kötü gider de tutmazsa mazallah yine Almanya yollarına düşmesin hasta olupta..
42 bölüm sana yeter mi.hasta olmaz merak etme şartları ayarladı bu sefer))
yapan şirket %51 arap %4 türk araplarda nasılsa deli gibi izlenecek o yüzden sorun değil 42 bölüm garantisini almış stardan zati 100-120 dk den 42 bölüm yeter
sanki jübile mi yapacak bu diziden sonra başka projesi olur illa neyse ben kaçtım makale okumam lazım42 bölüm sana yeter mi.
hürrem meryem değil ama vahide sonucta diziyi o bitirdi yanı hürrem lakabını vahide kullanmalı öyle değilmi @xemrexxx@Çiğdem- kiskan lo
Super 25 ülke
3 sezon meryemdi hurremhürrem meryem değil ama vahide sonucta diziyi o bitirdi yanı hürrem lakabını vahide kullanmalı öyle değilmi @xemrexxx
biliyorum cnm ama sonra meryem gitti sonucta vahide hürrem olarak bitirdi diziyi zaten kendiside dile getirmiş muhteşem yüzyılın filmi olursa meryemin yerine kendisinin düşünülmesi gereltiğini söylemiş hürrem benim demiş kadın çokta haklı bene3 sezon meryemdi hurrem
Emrecim Meryem'in dizisini çok eleştirdiğim için beni etiketlemeye gerek görmemiş sanırım
Ama ben genede dizinin tutmayacağını söyleyerekten Meryem'i tebrik ederim,kolay birşey değil adı sanı oyuncu kadrosu olmayan bir diziyi kakalamak Bu yüzden büyük bir tebriği hak ediyor kadın,ayrıca maaşş+++ fazla olmalı baksana bir Meryem 25 ülkeye sattırabiliyor projeyi...
kendinize gelin melunlar .ss [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] diyoruz fark varhürrem meryem değil ama vahide sonucta diziyi o bitirdi yanı hürrem lakabını vahide kullanmalı öyle değilmi @xemrexxx
çok beklerisnSatılsın bakalım nasılsa izlenmeyecek.
Senden en azından kişisel yorum beklerdim yazık , iki kişiye bir cevap olmadı bu !! Fakat anlıyorum ki bütün bunlar Meryemdeki gibi sende de tükenmişlik sendromunun göstergesikendinize gelin melunlar .ss [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] diyoruz fark var
çok beklerisn
forumdaki tek ağır ab olmak zor iş insan zaman zaman yoruluyorSenden en azından kişisel yorum beklerdim yazık , iki kişiye bir cevap olmadı bu !! Fakat anlıyorum ki bütün bunlar Meryemdeki gibi sende de tükenmişlik sendromunun göstergesi