al sana sesSülümaaan diyip adamın omzuna elini atmaktan başka hangi mimikleri yaptı![]()
orası destere türünün ilgisini çekiyordu sadece.ss
Herşey ödül değil Harimm ci
Mimik ses demişsin, onun insanların ilgisini çeken bir tek yeri var onu da yazdım![]()
al sana sesSülümaaan diyip adamın omzuna elini atmaktan başka hangi mimikleri yaptı![]()
orası destere türünün ilgisini çekiyordu sadece.ss
Herşey ödül değil Harimm ci
Mimik ses demişsin, onun insanların ilgisini çeken bir tek yeri var onu da yazdım![]()
Kadın sempatik dersen %100 katılırım ama zayıflayınca çökmüş gibi , doğum işe yaramamış çok kilo vermiş biz onu tombiş tombiş seviyorduk , oyunculuğuna birşey demem fena değildi ama şuanda oynayacağı role oturacakmı muamma
biz onun doğallığını sevdik güzellik sırrı sorulunca makyaj diyordu,tatil planı için uyumak diyordu kıvırıp süslemedi laflarını hiçKadın sempatik dersen %100 katılırım ama zayıflayınca çökmüş gibi , doğum işe yaramamış çok kilo vermiş biz onu tombiş tombiş seviyorduk , oyunculuğuna birşey demem fena değildi ama şuanda oynayacağı role oturacakmı muamma![]()
Makara geçiyorum seninle,katılıyorum da sana bende doğal kişileri severim İrem Derici gibi dobra olanları , ama kadın zayıflayınca çöktü eski hali olsa yine severim ha şuanda yine sempatik geliyor bana ama işte dolgun yüzü yok artık.biz onun doğallığını sevdik güzellik sırrı sorulunca makyaj diyordu,tatil planı için uyumak diyordu kıvırıp süslemedi laflarını hiç
balk meryem burada heykeli sansürlemişMakara geçiyorum seninle,katılıyorum da sana bende doğal kişileri severim İrem Derici gibi dobra olanları , ama kadın zayıflayınca çöktü eski hali olsa yine severim ha şuanda yine sempatik geliyor bana ama işte dolgun yüzü yok artık.
O Anca tövbe tövbe
karagül-özlemle karıştırdın zaarO Anca tövbe tövbe![]()
Sacmalama kız gün gectikce guzellesiyor doğurmak yaradibu kadın gün geçtikçe çirkinleşiyor![]()
ayol çiğdemin beğenmesi için en az 60-65 yaşına gelmesi gerekir meryemin gerçi o zamana bunaklıktan ölür çiğdemSacmalama kız gün gectikce guzellesiyor doğurmak yaradi![]()
![]()
Seside yok tek işe yarar mimikler![]()
mimik mi 🙄
Süleee man
O anca vücudunu(conconlarını ) sergilesin tövbe tövbe konuşturma beni şimdi![]()
merakla bekliyorum diziyi bakalım nasıl olacak meryemi çok özledim ya
murat yıldırım çok sevinmiş 32 dişi gözüküyorSacmalama kız gün gectikce guzellesiyor doğurmak yaradi![]()
![]()
Seside yok tek işe yarar mimikler![]()
mimik mi 🙄
Süleee man
O anca vücudunu(conconlarını ) sergilesin tövbe tövbe konuşturma beni şimdi![]()
merakla bekliyorum diziyi bakalım nasıl olacak meryemi çok özledim ya
murat yıldırım çok sevinmiş 32 dişi gözüküyorSacmalama kız gün gectikce guzellesiyor doğurmak yaradi![]()
![]()
dizilerini merakla bekliyorum ya çok güzel gülmüş murat yamurat yıldırım çok sevinmiş 32 dişi gözüküyor))) @Aserat @Çiğdem- @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 44358
murat yıldırım çok sevinmiş 32 dişi gözüküyor))) @Aserat @Çiğdem- @gizem ak
Meryem ve Murat iyi görünüyor.murat yıldırım çok sevinmiş 32 dişi gözüküyor))) @Aserat @Çiğdem- @gizem ak
İnsan ağızını kapatır nasıl itici bir gülüş o.murat yıldırım çok sevinmiş 32 dişi gözüküyor))) @Aserat @Çiğdem- @gizem ak
Harimm de dizisinin tutup tutmayacağından şüpheyle
sadece üst 16 dişiyle gülümsemeye çalışmış![]()
yanlız mesajı sürgünüm beğenmiş harimciğim demek ki dizi tutacak son zamanlarda ne izlese adam tutmuyorİnsan ağızını kapatır nasıl itici bir gülüş o.
Dizi tutmaz bence.![]()