Başka bir diziyle neden tutunamasın di o kadar mı kötü oyuncu...Çoğu kişi onu tekrar ekranlarda görmek istiyor... @xemrexxx @Çiğdem- deki kıskançlığa bakmeryem bu saatten sonra başka bir diziyle tutunamaz bence ben onunu yerinde olsam
acunla anlaşır programlarının birinde juri üyesi olurdum ayrıca bebeğimelde çıkabilirdim programlara ayrıda kalma sıkıntımız olmazdı ayrıca yeni dizilerde başarısız olma riski var ama acunla olsaydı başarısız olma ihtimalı yoktu bence jurü olarak 🙂🙂
bence tutunamaz tutunsa bile cnm tutunamama riski var neden o riski alıyorkı ama acunun programında juri olsa başarısız olma riski hiç yokk ben olsam sağlama alırdım kendimi bebeğimlede bragramda bile çıkıp zaman geçirebilirdim o avantajıda var🙂🙂
Bebeğini neden alsın ki yanına daha 1 yaşında bile değil.Ayrıca yarışmaya katılsaydı diyorsun da kanal tv8 öyle izlenen bir kanal değil yani starda aldığı oranları mumla arar acun.bence tutunamaz tutunsa bile cnm tutunamama riski var neden o riski alıyorkı ama acunun programında juri olsa başarısız olma riski hiç yokk ben olsam sağlama alırdım kendimi bebeğimlede bragramda bile çıkıp zaman geçirebilirdim o avantajıda var🙂🙂
başka dizide tutunamaz beren gibi başarısız olup kaybolup gidicek benceBebeğini neden alsın ki yanına daha 1 yaşında bile değil.Ayrıca yarışmaya katılsaydı diyorsun da kanal tv8 öyle izlenen bir kanal değil yani starda aldığı oranları mumla arar acun.
Bence böyle daha iyi oldu.Meryem sempatikliğiyle bile izlenir.Hürrem gibi bir karakteri bile sevdirdiyse bize her rolde izlenir.
Yaptığın yorum çok saçma beren kaybolmadı ki aşkı memnudan sonra Fatmagül vardı iddialı sonra İntikam da başlarda iddialıydı ama senaryoyu bozdular.Berenin bir suçu yoktu.başka dizide tutunamaz beren gibi başarısız olup kaybolup gidicek bence![]()
Evet ağzından bal damlıyor:Meryem artik bir star)
evet turkce egitim almasi sart.. yoksa her zaman ya yabanci karakteri canlandirmali ve ya dublay yapilmaliYaptığın yorum çok saçma beren kaybolmadı ki aşkı memnudan sonra Fatmagül vardı iddialı sonra İntikam da başlarda iddialıydı ama senaryoyu bozdular.Berenin bir suçu yoktu.
Meryem de tims ya da ay yapımla çalışırsa işte o zaman tamamdır.
Ayrıca beren hala en çok konuşulan ünlü konumunda ve beğenilen.
Evet ağzından bal damlıyor:Ama türkçe eğitimi alsa daha iyi olur belki de alıyordur
![]()
Evet acaba dizi ile mi dönecek ekranlara gerçi starın sürüyle dizisi var.Benzemez Kimse Sana da olamaz mı?evet turkce egitim almasi sart.. yoksa her zaman ya yabanci karakteri canlandirmali ve ya dublay yapilmali
sonucta başarısız oldu intikamla yeni projeye katılmayıda göze alamadı evliliği bahane edip ara veriyor bundan sonra beren yaa meryemin başarılı olucağını sanmıyorum ben aynı şeyi kıvanc içinde söylüyorum kıvancta bu saatten sonra başarılı diziler tutunamaz ordan kıskanmadığımı anla yanı 🙂🙂Yaptığın yorum çok saçma beren kaybolmadı ki aşkı memnudan sonra Fatmagül vardı iddialı sonra İntikam da başlarda iddialıydı ama senaryoyu bozdular.Berenin bir suçu yoktu.
Meryem de tims ya da ay yapımla çalışırsa işte o zaman tamamdır.
Ayrıca beren hala en çok konuşulan ünlü konumunda ve beğenilen.
Evet ağzından bal damlıyor:Ama türkçe eğitimi alsa daha iyi olur belki de alıyordur
![]()
dizi olsun ama sanirim donerse ocakta filan doner ..starin bir cok dizisi tutmayacak ocakta yeni diziler lazim ve Meryem bomba gibi doner) partneride Mehmet-Okan olsun) cokmu sey istiyorum)Evet acaba dizi ile mi dönecek ekranlara gerçi starın sürüyle dizisi var.Benzemez Kimse Sana da olamaz mı?
Evliliği bahane edip mi ara verdisonucta başarısız oldu intikamla yeni projeye katılmayıda göze alamadı evliliği bahane edip ara veriyor bundan sonra beren yaa meryemin başarılı olucağını sanmıyorum ben aynı şeyi kıvanc içinde söylüyorum kıvancta bu saatten sonra başarılı diziler tutunamaz ordan kıskanmadığımı anla yanı 🙂🙂
Bir çok dizisi tutmayacak mıdizi olsun ama sanirim donerse ocakta filan doner ..starin bir cok dizisi tutmayacak ocakta yeni diziler lazim ve Meryem bomba gibi doner) partneride Mehmet-Okan olsun) cokmu sey istiyorum)
sonucta ben izleyici kitlesinden değilim bunların yanı sizlerin izlemesi önemlı yanı başarılı olucak diyorsan olurlar ben brazda sevmediğim için öyle diyorumEvliliği bahane edip mi ara verdiSen evlensen çalıştığın yerden belli bir süre izin almazmısın balayı falan vesaire diye hem kadın 6 yıl dizilerde oynadı ve yoruldu.
Beren Kösem Sultanda olacak vve sen başarılı olacağını sanmıyorsun öyle mi
1.5 yıllık hazırlık ve beren ve iddialı transferler bence yılın dizisi olacak.
Meryeme gelirsek daha Muhteşem Yüzyıldan yeni ayrıldı ve sen başarılı olmaz diyorsun
Çoğu dizide oynayan yan roldeki oyuncular bile başarılı olurken meryemmi olmayacak işte buna gülerim ben
Bir çok dizisi tutmayacak mıİddialı dizileri var 3 yada 4 dizisi ttmaz o da küçük ihtimal diğerleri tutar.Mehmet dizilerde rol almayacak ama okanla olursa işte o zaman harika olur
![]()
Sevmemek değil bu kıskançlıksonucta ben izleyici kitlesinden değilim bunların yanı sizlerin izlemesi önemlı yanı başarılı olucak diyorsan olurlar ben brazda sevmediğim için öyle diyorum![]()
artık meryemin dizisinin ilk bölümünü izleyene kadar hiçbir meryem haberine inanmıyorum.![]()
umarım günümüz olur.. dönem de severim ama tarihi dizi olmasın. hiç tarzım değil.O günü iple çekiyorum
Sence günümüz dizisi mi olur dönem mi?
Türkçe dersi almalı amaumarım günümüz olur.. dönem de severim ama tarihi dizi olmasın. hiç tarzım değil.![]()